Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

PanPerfect presne ustriehne teplotu v panvici na varnej doske

PanPerfect presne ustriehne teplotu v panvici na varnej doske
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
17. 9. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nastaviť teplotu v rúre je jednoduchá záležitosť, no pokiaľ chcete zistiť teplotu v panvici na varnej doske, tak je to len o odhade a skúsenostiach kuchára. No môžete si na pomoc zobrať aj technologickú pomôcku v podobe zariadenia PanPerfect, ktoré prináša jednoduchý spôsob ako sa dozvedieť o presnej teplote.

Zariadenie PanPerfect je vybavené Wi-Fi modulom a infračervenou kamerou. Montuje sa na stenu nad varnú dosku. Po inštalácii ho natočíte tak, aby kamera smerovala nadol a mohla tak zachytiť všetky horáky. Pomocou dotykového displeja potom zariadeniu priradíte každý horák ako samostatnú tepelnú zónu.

PanPerfect monitoruje teplotu v panvici prostredníctvom infračervenej kamery.

Ako náhle sa pustíte do varenia, zapnete horák pod panvicou a potom použijete dotykový displej na zariadení PanPerfect alebo sprievodnú mobilnú aplikáciu. Týmto spôsobom si nastavíte teplotu, ktorú chcete dosiahnuť skôr ako začnete variť. PanPerfect potom sleduje vybranú zónu prostredníctvom infračervenej kamery a analyzuje teplotu povrchu panvice. Keď sa dosiahne správna teplota, zariadenie na to používateľa upozorní prostredníctvom notifikácie zo sprievodnej mobilnej aplikácie.

Zariadenie PanPerfect sa montuje na stenu nad varnú dosku.

Aplikácia tiež ponúkne prístup k množstvu receptov, ktoré obsahujú čas a teploty varenia pre rôzne druhy jedál. Okrem toho, ak by sa panvica na varnej doske príliš rozpálila, aplikácia aj samotné zariadenie spustia alarm. Výdrž zabudovanej batérie je približne tri hodiny. Do plnej kapacity sa nabije asi za hodinu. Zariadenie tiež môže byť napájané priamo z elektrickej zásuvky.

PanPerfect je momentálne súčasťou start-up kampane na portáli Kickstarter, kde sa dá získať za finančnú podporu vo výške 99 dolárov. Plánovaná maloobchodná cena je 189 dolárov.

Keď sa dosiahne správna teplota, PanPerfect na to používateľa upozorní prostredníctvom notifikácie zo sprievodnej mobilnej aplikácie.