Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Hybridný zastrihávač pre všetkých, ktorí radi menia štýl svojej brady

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
28. 9. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Módne trendy sú niekedy naozaj nevyspytateľné, rozhodne do tejto skupiny patrí aj starostlivosť o mužskú bradu a fúzy. Hipsterský výzor sa dnes strieda s niekoľkodňovým strniskom. Ešteže aj v tomto smere pomáhajú opäť technológie. Napríklad v podobe zaujímavého hybridného zariadenia z dielne Philipsu.

Philips OneBlade Pro možno označiť ako hybridný zastrihávač, ktorý je navrhnutý pre rýchle úpravy brady a fúzov. Popri tvarovaní línií však môže fungovať aj ako holiaci strojček. To všetko má na svedomí inovatívna technológia obojstrannej čepele so systémom dvojitej ochrany.

„Princíp holenia tohto strojčeka je podobný ako pri bežných strihacích strojčekoch, kedy sa o seba trú dve čepele a tým pádom odstrihnú chĺpok, prípadne vlas,“ vysvetľuje pán Štefan Kovalčík, NAY.

Vymeniteľná čepeľ sa pohybuje rýchlosťou 200 posunov za sekundu, čím poskytuje účinné holenie aj ďalších chĺpkov. Je pritom navrhnutá tak, aby optimálne fungovala aj počas dlhšieho obdobia. Pri bežnom používaní je teda jej životnosť až 4 mesiace. S OneBlade Pro by používateľ nemal mať ani problém dosiahnuť rovnomernú dĺžku zastrihnutia, od krátkeho strihu až po dlhšiu bradu.

„Súčasťou výbavy zariadenia je aj otočný nadstavec, pomocou ktorého si môžete nastaviť až 14 dĺžok.“

Zastrihávač je schopný precízne kopírovať obrysy tváre používateľa, ktorý sa tak s ním pohodlne dostane aj do horšie dostupných alebo citlivých oblastí. Tvarovanie štýlovej brady je tak zase o kúsok jednoduchšie. OneBlade Pro sa však dá používať aj ako bezpečný holiaci strojček, ktorý by mal holiť bez porezania.

„Strojček holí od 0,4 milimetra až po 10 milimetrov. Tým, že neholí úplne do hladka je to zároveň aj výhoda, pretože nedráždi pokožku.“

Rovnako ako iné zariadenia, ktoré pracujú s chĺpkami a vlasmi, aj čepeľ na OneBlade Pro sa dá jednoducho vyčistiť pod tečúcou vodou. V tomto prípade môže potešiť aj to, že používateľ sa môže oholiť tak, ako to jemu vyhovuje, bez ohľadu na postup alebo prostredie.

„Strojček OneBlade je vodotesný, a preto používateľ ho vie použiť aj pri mokrom aj suchom holení, s penou aj bez, v sprche, hocikde. Čiže je to univerzálne.“

Výrobca pri návrhu dbal aj na to, aby jeho zariadenie bolo čo najviac mobilné. Vďaka tomu tak pri zastrihávaní nezavadzia žiaden kábel. Napriek tomu má motorček v zastrihávači dostatok šťavy aj na časovo náročnejšiu úpravu brady.

„A ten poháňa batéria li-iónková, ktorá vydrží až 90 minút pri hodine nabíjania. O stave batérie používateľa informuje LCD displej, ktorý vám ukazuje percento nabitia batérie,“ dodáva pán Štefan Kovalčík, NAY.

Okrem toho sa dá na zastrihávači aktivovať takzvaný cestovný zámok. Vďaka tomu sa používateľ môže vybrať na cesty bez obáv, že by sa náhodou zariadenie samé spustilo počas prevozu v batožine.

Hybridný zastrihávač Philips OneBlade Pro si tak vďaka svojim funkciám a univerzálnemu použitiu určite nájde miesto v nejednej kúpeľni moderného muža. Veď kto by nechcel mať oholenú alebo upravenú bradu bez podráždenej a porezanej pokožky.

(Toto produktové video vzniklo v spolupráci so spoločnosťou NAY a daný produkt si môžete zakúpiť TU.)