Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Prenosný párty reproduktor s integrovaným stojanom na poháre

Prenosný párty reproduktor s integrovaným stojanom na poháre
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
8. 1. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Prenosný bezdrôtový reproduktor GTK-PG10 z dielne japonskej Sony zaujme nielen pôsobivou 13 hodinovou výdržou batérie, no aj svojim rozkladacím horným pultom, ktorý vytvára miesto pre uloženie pohárov s nápojmi.

Vývojári zo spoločnosti Sony sa v prípade modelu GTK-PG10 zrejme snažili navrhnúť ultimátny prenosný párty reproduktor. Ten je navrhnutý pre hudobnú zábavu nielen v interiéri ale aj v exteriéri, napríklad na záhradnej terase alebo počas rôznych aktivít, ako je jazda na skejtborde.

Reproduktor má tomu prispôsobený DSP procesor, ktorý automaticky upraví nastavenie zvuku podľa prostredia a optimalizuje ho na vonkajšie podmienky. Batéria na jedno nabitie pritom poskytne dostatok energie pre až 13 hodín prehrávania hudby, čo by malo stačiť aj na poriadne divoký večierok.

Prenosný párty reproduktor Sony GTK-PG10.

Bezdrôtový reproduktor GTK-PG10 má tvar kocky a je vybavený vstavanými rukoväťami pre ľahší prenos na miesto určenia. Horná časť je zložená z dvoch panelov, ktoré sa dajú rozložiť do strán, čím otvoria priestor pre skryté výškové meniče, ktoré smerujú hore a do strán pre lepšie šírenie zvuku. Rozloženie krídiel nezabezpečí len vyššiu kvalitu ozvučenia, no vytvorený panel má v sebe rovno štyri kruhové držiaky na poháre. To znamená, že povrch reproduktora je odolný voči striekajúcim tekutinám.

Reproduktor prehráva aj FM rádiá a poriadne ozvučenie vo vonkajších priestoroch podporí tlačidlo s funkciou Mega Bass. Okrem Bluetooth pripojenia je k dispozícii aj USB kábel a aux vstup. Milovníci karaoke vďaka vstupu pre mikrofón tiež neprídu skrátka.

Prenosný párty reproduktor Sony GTK-PG10 sa bude predávať za 249,99 dolárov. Dostupnosť zatiaľ nebola oznámená.

Prenosný párty reproduktor Sony GTK-PG10.

Prenosný párty reproduktor Sony GTK-PG10.