Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Holiaci strojček Braun 3030s pre mužov, ktorí nerobia kompromisy

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
21. 5. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Mať hladko oholenú tvár je pre mnohých mužov dôležité. Niektorí uprednostnia klasické žiletky či manuálne holiace strojčeky, iní radšej siahnu po tých elektrických, s ktorými môže byť holenie rýchlejšie. Práve do tejto kategórie patrí aj najnovšia generácia planžetového holiaceho strojčeka z dielne nemeckého výrobcu. Ten si dokáže poradiť aj s trojdňovými fúzami bez podráždenia pokožky a vďaka svojim technológiám toho zvládne ešte viac.

Holiaci strojček Braun 3030s je vyhotovený v jednoduchom ergonomickom tvare. Pohodlnú manipuláciu zabezpečí výrazná protiškmyková pogumovaná rukoväť, vďaka ktorej sa strojček dobre drží aj vo vlhkom prostredí kúpeľne. Proti vlhkosti je pritom chránené celé jeho telo a používateľ ho môže rýchlo a jednoducho opláchnuť pod tečúcou vodou.

„Výrobca vybavil toto zariadenie vodotesnosťou v norme IPX7, vďaka ktorej je strojček vhodný nielen na suché, ale aj na mokré holenie s penou alebo gélom v sprche,“ hovorí pán Jan Šilar, NAY.

Strojček je vybavený účinným pohyblivým holiacim systémom, ktorého výkon sa postará o holenie fúzov, a to nielen krátkych, ale nevadia mu ani niekoľkodňové dlhé fúzy.

„Holiaci strojček disponuje funkciou Triple Action s dvomi planžetami a stredovou holiacou britvou, vďaka ktorej sa lepšie prispôsobí nerovnostiam na tvári a ďalej lepšie oholí fúzy rastúce v rôznych smeroch. Pre lepšie oholenie vybavil výrobca holiaci strojček aj technológiou Free Float, ktorá zaisťuje, že všetky tri strihacie prvky sa pohybujú nezávisle na sebe a tým sa lepšie prispôsobia tvári.“

Vývojári z Braunu optimalizovali planžetu SensoFoil tak, aby prispievala k ľahšiemu holeniu fúzov a zároveň nedráždila pokožku používateľa. Okolo stredovej strihacej lišty je navyše integrovaný aj špeciálny hrebienok.

„Súčasťou inovatívnej výbavy holiaceho strojčeka je technológia MicroComb, ktorá privádza k stredovej britve viacej fúzov a zaisťuje tým lepšie oholenie.“

3030-eska však môže používateľovi poslúžiť aj ako nástroj na úpravu brady s presným strihom.

„Ide o naozaj univerzálny holiaci strojček, ktorý sa okrem holenia dá použiť aj na zastrihávanie fúzov a bokombrád. A to vďaka integrovanému zastrihávaču, ktorý sa spúšťa jednoduchým vysunutím.“

Hoci sa dá strojček používať so sieťovým prívodom, pre pohodlnejšie holenie, bez kábla, je vybavený batériou, ktorá prekvapí svojou dlhou výdržou.

„Holiaci strojček je poháňaný nikel-metalhydridovou batériou, ktorá sa do plného nabitia dostane za 60 minút. V prípade, že sa používateľ oholí za šesť minúť, vydrží mu táto batéria nabitá až na týždeň používania,“ dopĺňa pán Jan Šilar, NAY.

Holiaci strojček Braun 3030s dostal do výbavy aj 3 LED kontrolky, ktoré indikujú stav nabitia batérie a jednu LED kontrolku, ktorá používateľa upozorní na opotrebenie planžety. Má teda k dispozícii všetky technológie k tomu, aby sa s ním dokázal používateľ denne holiť bez kompromisov. Svojmu pánovi pritom poskytne holiaci systém s poriadnym výkonom, ktorý je však jemný k pokožke. No a používateľov sa bude snažiť zaujať aj výsuvným zastrihávačom či pomerne dlhou výdržou batérie.

(Toto produktové video vzniklo v spolupráci so spolocnostou NAY a daný produkt si môžete zakúpit TU.)