Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Technológia Super X-Fi dorazila už aj na Slovensko

Technológia Super X-Fi dorazila už aj na Slovensko
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
10. 6. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Creative predstavila po prvýkrát na Slovensku svoju technológiu Super X-Fi založenú na holografii tváre a ucha počas podujatia ASBIS Tech Fest 2019 v Bratislave.

Princíp Super X-Fi technológie

 

Prostredníctvom Super X-Fi môžete počúvať hudbu identickú priestorovému zvuku vychádzajúcemu zo systému niekoľkých reproduktorov avšak prostredníctvom slúchadiel. Navyše každý počujeme zvuk inak, čo závisí od tvaru nášho ucha a štruktúry hlavy. Prostredníctvom zložitého algoritmu technológia Super X-Fi vyhodnotí tieto informácie s cieľom vytvoriť zvukovú stopu čo najpodobnejšiu skutočnosti. Ide o personalizovaný zvuk vytvorený na základe jedinečnosti každého z nás.

Technológia Creative Super X-Fi.

Produktová línia Super X-Fi

 

Návštevníci stánku Creative si mohli vyskúšať technológiu Super X-Fi prostredníctvom SXFI Amp a slúchadiel SXFI AIR a SXFI AIR C so zabudovaným UltraDSP čipom pre Super X-Fi. Zatiaľ čo SXFI Air sú USB slúchadlá s funkciou Bluetooth, slúchadlá SXFI Air C s USB pripojením výrobca zameral primárne na hráčov. Novinky sú kompatibilné so zariadeniami Android a iOS a množstvom ďalších platforiem ako PS4, Nintendo Switch, PC a Mac. Séria slúchadiel SXFI Air bude dostupná aj na Slovensku a v Čechách.

Technológia Creative Super X-Fi.

Ďalšie novinky od Creative

 

Popri Super X-Fi Creative predstavil aj ďalšie novinky vo svojom portfóliu. Jedným z najzaujímavejších sú bezpochyby bezdrôtové slúchadlá Outlier Air Sports s výdržou až 10 hodín na jedno nabitie a ďalších 20 hodín s nabíjacím puzdrom. Sú vybavené Bluetooth 5.0 spolu s ďalšími pokročilými funkciami ako Qualcomm aptX ™ a kodekom AAC. Oulier Air Sports sú odolné voči vode a potu so stupňom ochrany IPX5 a určené pre aktívny životný štýl a business.

Medzi ďalšími launchovaným novinkami je bezdrôtový reproduktor Creative Muvo Play stvorený pre outdoor, sada 2.1 USB stolových reproduktorov so subwooferom Creative Pebble Plus a Bluetooth slúchadlá Outlier Active.

Technológia Creative Super X-Fi.

(Zdroj: Tlačová správa Creative)