Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bezdrôtové počúvanie hudby môže byť oslobodzujúco ekologické

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
8. 8. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

A máme tu zasa ďalšie nové úplne bezdrôtové slúchadlá do uší, tentoraz z dielne spoločnosti House of Marley. Slúchadlá s názvom Liberate Air sa však od iných na trhu líšia tým, že pristupujú k výrobe zodpovednejšie a prinášajú trocha ekologickej udržateľnosti.

To sa v prípade úplne bezdrôtových slúchadiel do uší Liberate Air premietlo do použitia bambusu, prírodného kompozitu z drevených vlákien vyrobeného z pilín, recyklovanej plastovej fľaše a recyklovaného hliníka. Okrem toho zákazník nákupom slúchadiel Liberate Air tiež prispeje environmentálnej platforme spoločnosti House of Marley, ktorá vysádza stromy prostredníctvom neziskovej organizácie One Tree Planted.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Liberate Air.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší s prenosovou technológiou Bluetooth 5.0 dokážu prehrávať hudbu až 9 hodín na jedno nabitie batérie, pričom s priloženým puzdrom sa tento čas môže predĺžiť až na 32 hodín. Po otvorení nabíjacieho puzdra sa jednotlivé slúchadlá spárujú so zdrojom hudobného prehrávača. To znamená, že streamovanie hudby sa môže začať o niečo skôr. Slúchadlá zabezpečia dokonca aj stereofónnu hlasovú komunikáciu a nechýba ani podpora digitálnych hlasových asistentov Siri a Google Assistant.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Liberate Air.

Používatelia ovládajú prehrávanie poklepaním na vonkajšiu dotykovú plochu na slúchadle. Dodávané recyklované silikónové konce do uší sú klasifikované ako IPX4, s ochranou proti potu a poveternostným podmienkam.

No a ďalšou pozitívnou správou je, že trvalo udržateľný dizajn slúchadiel nemusí byť nutne predražený. Nové úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Liberate Air od spoločnosti House of Marley sú k dispozícii za 149,99 dolárov.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Liberate Air.