Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Reproduktor Air sa rozloží až na päť menších reproduktorov

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 11. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nový bezdrôtový reproduktor Air je navrhnutý tak, aby spojením piatich jednotiek vznikol jeden väčší valcový reproduktor. Každá jednotka však môže pracovať ako samostatný reproduktor, či už pre vytvorenie priestorového zvuku alebo pre hudobnú zábavu vo viacerých miestnostiach naraz.

Celý reproduktorový systém Air Speaker, ktorý vyvinula spoločnosť Air Audio, sa skladá zo základného reproduktora AirBase a štyroch reproduktorov AirConnect. Tie sa vzájomne spájajú pomocou magnetov a spolu poskytnú celkový mono výstup 24 wattov.

Táto valcová „mini veža“ sa v prípade potreby však dá rozdeliť na samostatné reproduktory s automatickou synchronizáciou. Napríklad pri sledovaní filmu si ich môžete usporiadať tak, aby vytvárali priestorové ozvučenie alebo môžete každú jednotku umiestniť do inej miestnosti pre počúvanie obľúbenej hudby v celej domácnosti.

Bezdrôtový reproduktorový systém Air Speaker.

Bluetooth reproduktor Air sa môže pochváliť bezdrôtovým dosahom do vzdialenosti až takmer 23 metrov. Jeho päť reproduktorových jednotiek môže fungovať ako jedna, automaticky sa spárujú, keď sa od seba oddelia a dajú sa používať aj samostatne pre púšťanie hudby z rôznych zdrojov. Reproduktory môžu byť umiestnené vo vnútri alebo vonku a sú napájané z batérie (výdrž batérie na jedno nabitie nebola uvedená). Ak máte peniaze, môžete si objednať niekoľko reproduktorov Air, aby ste získali ešte viac výstupov.

Bezdrôtový reproduktorový systém Air Speaker sa dá predbežne objednať na stránke výrobcu za 249 dolárov. Distribúcia by sa mala začať v decembri pred sviatkami.

Bezdrôtový reproduktorový systém Air Speaker.

Bezdrôtový reproduktorový systém Air Speaker.