Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Herné slúchadlá HyperX Cloud Flight S získali bezdrôtové nabíjanie Qi

Herné slúchadlá HyperX Cloud Flight S získali bezdrôtové nabíjanie Qi
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
10. 1. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť HyperX predstavila na veľtrhu CES 2020 miernu aktualizáciu bezdrôtových herných slúchadiel Cloud Flight. Nový model dosal názov Cloud Flight S a jeho hlavnou novou funkciou je bezdrôtové nabíjanie prostredníctvom technológie Qi.

Namiesto toho, aby ste nové bezdrôtové herné slúchadlá HyperX Cloud Flight S nabíjali káblom, stačí jednoducho položiť ľavý ušný pohár slúchadla na bezdrôtovú nabíjačku s technológiou Qi (nie je bohužiaľ vo výbave, treba si ju zakúpiť), aby ste slúchadlá mohli pohodlne nabiť. Nie sú to prvé slúchadlá s podporou bezdrôtového nabíjania, no ide o jednu z mála možností zameraných na hráčov.

Bezdrôtové herné slúchadlá HyperX Cloud Flight S

Rovnako ako pôvodný model Cloud Flight z roku 2018, aj novinka Cloud Flight S by mala mať batériu s výdržou približne 30 hodín na jedno nabitie a má odnímateľný ohybný mikrofón. Slúchadlá sa pripájajú cez frekvenciu 2,4 GHz bezdrôtovo pripájajú k USB prijímaču a fungujú s PC a hernými konzolami PS4, PS4 Pro, ktoré majú natívnu podporu bezdrôtových slúchadiel tretích strán. To sa však nedá povedať o hernej konzole Xbox One. Na vyriešenie tohto problému majú slúchadlá Cloud Flight S aj 3,5 mm kábel, ktorý môžete použiť na pripojenie k väčšine ovládačov Xbox One, ako aj k hernej konzole Switch, keď ste na cestách.

Bezdrôtové herné slúchadlá Cloud Flight S majú aj USB-C 2,4 GHz bezdrôtový adaptér, ktorý umožňuje prenos bezdrôtového zvuku bez oneskorenia z hernej konzoly Switch a zo smartfónov vybavených týmto portom (ako aj ostatné herné konzoly s adaptérom USB-C na USB-A). Spoločnosť HyperX sa snaží nalákať na nové herné slúchadlá nielen technológiou bezdrôtového nabíjania Qi, ale aj dostupnou cenou 159 dolárov.

Bezdrôtové herné slúchadlá HyperX Cloud Flight S