Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Minimalistický bezdrôtový reproduktor Beosound Balance má silný zvuk

Minimalistický bezdrôtový reproduktor Beosound Balance má silný zvuk
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 3. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ak chceme počúvať streamovanú hudbu alebo rozprávať s digitálnym asistentom, mám k dispozícii množstvo rôznych bezdrôtových reproduktorov. Výrobca špičkových audio zariadení Bang & Olufsen pridáva vlastný štýlový systém Beosound Balance, ktorý sa môže pochváliť siedmimi meničmi pre čisté a silné ozvučenie domácnosti.

Nový minimalistický bezdrôtový reproduktor Beosound Balance je navrhnutý ako štýlová kombinácia masívneho dubu, hliníka a textilu. Tento 38 centimetrov vysoký inteligentný reproduktor, s priemerom 20 centimetrov, má v sebe zabudované mikrofóny pre konverzáciu s digitálnym asistentom Google Assistant. Ten môže používateľa informovať o počasí či dopravnej situácii v okolí alebo mu pomôže s pripomenutím schôdzok a iných udalostí, nastaví budík alebo umožní hlasovo ovládať iné kompatibilné inteligentné zariadenia v domácnosti.

Inteligentný bezdrôtový reproduktor Bang & Olufsen Beosound Balance.

Napriek malým rozmerom sľubuje výrobca „pôsobivý silný zvukový zážitok“. Postarať by sa o to mali dva 5,25 palcové basové meniče, každý s vlastným 200 W zosilňovačom triedy D, dva 3-palcové a dva 3-palcové meniče s plným frekvenčným rozsahom, z ktorých každý je prepojený so 100 W zosilňovačom triedy D, no a nakoniec aj 0,75-palcový výškový menič s 80 W zosilňovačom triedy D. Celkový frekvenčný rozsah reproduktora sa pohybuje od 37 Hz až do 23 kHz.

Inteligentný bezdrôtový reproduktor Bang & Olufsen Beosound Balance.

Audio zariadenie, ktoré je tak trocha podobné nočnej lampe, je najlepšie umiestniť ku stene a prináša si technológiu vytvárania lúčov pre efektívne riadenie smeru zvuku. Používatelia môžu streamovať obľubené skladby prostredníctvom technológií Bluetooth 5.0 alebo Wi-Fi 802.11ac, ktorá poskytne prístup k online službám. Fyzické pripojenie zabezpečí kombo line-in / optický portu a dva ethernetové porty. K dispozícii je aj podpora Chromecast a Apple AirPlay 2. Senzory v reproduktore pritom dokážu zaregistrovať používateľa a keď sa priblíži k reproduktoru, automaticky sa na vrchu vysvieti kruhový dotykový panel. Keď sa používateľ vzdiali mimo dosah, ovládacie prvky opäť stmavnú.

Inteligentný bezdrôtový reproduktor Bang & Olufsen Beosound Balance stojí 2 250 dolárov.

Inteligentný bezdrôtový reproduktor Bang & Olufsen Beosound Balance.