Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bezdrôtové slúchadlá do uší Sennheiser už potláčajú aj okolité ruchy

Bezdrôtové slúchadlá do uší Sennheiser už potláčajú aj okolité ruchy
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
13. 3. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Sennheiser sa rozhodla aktualizovať svoje úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Momentum True Wireless. Druhá generácia sa pritom môže pochváliť podporou technológie potláčania okolitých ruchov, dlhšou výdržou batérie či zmenšením celkových rozmerov pre pohodlnejšie nosenie.

Zlepšenie výdrže batérie v nových úplne bezdrôtových slúchadlách do uší Sennheiser Momentum True Wireless 2 vyzerá byť aspoň na papieri pôsobivé. V porovnaní s predchádzajúcim modelom sa výdrž batérie na jedno nabitie predĺžila zo štyroch hodín až na sedem hodín prehrávania obľúbenej hudby. V prípade použitia nabíjacieho puzdra pritom používatelia získajú celkovo 28 hodín, oproti pôvodným 12-tim hodinám.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Sennheiser Momentum True Wireless 2.

Spoločnosť Sennheiser tiež tvrdí, že sa jej podarilo vyriešiť problémy s vybíjaním batérie, ktoré hlásili používatelia prvej generácie týchto úplne bezdrôtových slúchadiel do uší. Údajne ide o nový Bluetooth čip, ktorý pomáha „proti všetkým možnostiam vyčerpávania napájania“. Okrem toho sa vývojári zamerali aj na úpravu dizajnu a podarilo sa im všetky technológie vtesnať do slúchadiel, ktoré sú o 2 milimetre menšie ako ich predchodca.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Sennheiser Momentum True Wireless 2.

Keď sa zameriame na špecifikácie, Sennheiser Momentum True Wireless 2 používajú najmodernejšiu bezdrôtovú technológiu Bluetooth 5.1 a podporujú prehrávanie v štandardoch kodekov AAC a AptX. Používateľ isto poteší novo integrovaná technológia potláčania okolitých ruchov, s možnosťou nastavenia priepustnosti zvukov v prípade potreby. Slúchadlá sú navyše odolné voči striekajúcej vode v kategórii IPX4.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Sennheiser Momentum True Wireless 2 sa budú predávať za maloobchodnú cenu 299,99 euro. K dispozícii budú od apríla v čiernej farbe, zatiaľ čo biela verzia slúchadiel bude dostupná neskôr.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Sennheiser Momentum True Wireless 2.