Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Technics to roztáča s bezdrôtovými slúchadlami s potláčaním ruchov

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 7. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Technics sa rozhodla vstúpiť na neprebádané územie a vydáva svoje prvé úplne bezdrôtové slúchadlá do uší EAH-AZ70W. Tie pritom vývojári vybavili aj modernou technológiou pre aktívne potláčanie okolitých ruchov.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší EAH-AZ70W majú 10 mm meniče a membrány, ktoré sú potiahnuté grafénom. Špeciálna konštrukcia akustickej regulačnej komory sa zameriava na dodanie „energetického, ale aj bohatého zvuku, pre ktorý je spoločnosť Technics známa“.

Hybridné nastavenie potlačenia okolitých ruchov v sebe kombinuje technológiu kladnej spätnej väzby a spätnej väzby s analógovým a digitálnym spracovaním. Spoločnosť tak sľubuje špičkový efekt potláčania hluku v kategórii úplne bezdrôtových slúchadiel do uší. Klepnutím a podržaním vonkajšieho krytu sa cyklicky zapne aktívne potlačenie ruchov, režim, ktorý umožní prenikanie okolitých zvukov počas počúvania hudby a režim s vypnutým potláčaním ruchov.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Technics EAH-AZ70W.

Slúchadlá EAH-AZ70W sú vybavené patentovaným dizajnom Bluetooth antény, ktorý podľa výrobcu zaistí neprerušované spojenie medzi zdrojom hudby a slúchadlami. Mikrofóny MEMS, ktoré disponujú technológiou smerovania lúčov, sú usporiadané tak, aby optimálne rušili hluk a zvyšovali prehľadnosť telefónnych hovorov. Slúchadlá sú samozrejme kompatibilné aj s populárnymi digitálnymi hlasovými asistentmi.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Technics EAH-AZ70W.

Integrovaná batéria má výdrž až 6,5 hodiny na jedno nabitie. S nabíjacím puzdrom si používateľ môže vychutnávať obľúbené skladby celkovo až 19,5 hodiny. Slúchadlá sú odolné voči striekajúcej vode, bezdrôtová technológia Bluetooth 5.0 podporuje kodeky SBC a AAC, pričom používateľ si môže upraviť rôzne nastavenia pomocou sprievodnej mobilnej aplikácie.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Technics EAH-AZ70W sú už teraz k dispozícii za cenu 249,99 dolárov.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Technics EAH-AZ70W.