Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Edícia bezdrôtových slúchadiel McLaren si zakladá na vysokom výkone

Edícia bezdrôtových slúchadiel McLaren si zakladá na vysokom výkone
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 7. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Výrobca audio zariadení Klipsch sa spojil s McLaren Formula 1 a vytvoril pár špeciálnych úplne bezdrôtových slúchadiel do uší. Slúchadlá T5 II Sport s motívom McLaren sú vodotesné, obsahujú externú anténu pre stabilné Bluetooth pripojenie a poskytnú až 32 hodín prehrávania na cestách.

Spoločnosť Klipsch tvrdí, že poslucháči sa môžu tešiť na vysoký výstup, neutrálny zvuk s uspokojivými basami vo frekvenčnom rozsahu 10 Hz až 19 kHz. Zabezpečia to 5 mm dynamické meniče s pohyblivými cievkami, ktoré majú úplne novú membránu. Režim transparentnosti umožní prechod zvukov z vonkajšieho sveta, zatiaľ čo štyri lúčové mikrofóny sľubujú čistý hlas používateľa.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren Edition.

Streamovanie hudby zo zdroja je pritom podporované technológiou Bluetooth 5.0 s podporou kodekov AAC a aptX a s novou externou anténou pre zvýšenie signálu, ktorá zlepšuje kvalitu bezdrôtového signálu. V každom slúchadle sa nachádza 50 mAh batéria, s ktorými získate až 8 hodín prehrávania hudby na jedno nabitie. Špeciálna edícia nabíjacieho puzdra má 360 mAh batériu, ktorá dodá ďalších 24 hodín používania slúchadiel. Batéria v puzdre sa nabíja priamo prostredníctvom USB-C portu alebo pomocou pribalenej bezdrôtovej nabíjacej podložky.

Slúchadlá aj puzdro na nabíjanie sú odolné proti prachu a vode s kategórii IP67, čo znamená, že môžu prežiť pád do vody v metrovej hĺbke po dobu 30 minút, takže by mali bez problémov vydržať v daždivom počasí alebo na piesočnej pláži. Puzdro je tiež vybavené systémom na odvádzanie vlhkosti, takže po cvičení sa uložené slúchadlá jednoducho vysušia.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren Edition.

Súčasťou balenia je šesť párov mäkkých silikónových koncoviek do uší, spolu s ďalšími vyrobenými z pamäťovej peny. Bezpečné uchytenie by mali zaistiť tri veľkosti ušných držiakov. Úpravy nastavenia zvuku sú možné prostredníctvom sprievodnej mobilnej aplikácie Connect.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren Edition sa dajú predbežne objednať za 249 dolárov, pričom dodávka by sa mala začať budúci mesiac.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren Edition.