Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Vrecková tlačiareň Polaroid vytvára nálepky z fotiek v smartfóne

Vrecková tlačiareň Polaroid vytvára nálepky z fotiek v smartfóne
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
25. 8. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Polaroid predstavila novú vreckovú fotografickú tlačiareň Hi-Print, ktorá dokáže z fotiek zo smartfónu vyrobiť výtlačky s rozmermi 54 x 86 milimetra. Tie sa dajú potom prilepiť na skrinku, notebook, batoh, zošiť či inú vec.

Digitálne technológie potlačili instantnú fotografiu a preto sa spoločnosť Polaroid rozhodla v roku 2008 zastaviť výrobu. Skupina fanúšikov však zachránila poslednú továreň spoločnosti a odvtedy vyrába instantné fotoaparáty a filmy. Značka Impossible Project sa v roku 2017 stala firmou s názvom Polaroid Originals a od marca tohto roku je známa opäť jednoducho ako Polaroid.

Prenosná farebná sublimačná tlačiareň Polaroid Hi-Print.

Spoločnosť teraz vydala svoj prvý produkt od svojho posledného premenovania. Je ním prenosná farebná sublimačná tlačiareň s názvom Polaroid Hi-Print. Táto vrecková tlačiareň je vybavená tlačovými kazetami typu všetko v jednom a vie sa spárovať prostredníctvom Bluetooth pripojenia spárovať s mobilnou aplikáciou pre operačné systémy Android a iOS, aby si používateľ mohol z telefónu vybrať fotografiu na vytlačenie.

Prenosná farebná sublimačná tlačiareň Polaroid Hi-Print.

V prostredí aplikácie je potom možné fotografiu jednoducho upravovať. K dispozícii sú rôzne filtre, prekrytia, rámy, možnosť pridania textu a ďalšie efekty. Upravenú fotku prenesie Hi-Print na fotografický papier vo veľkosti kreditnej karty a zapečatí ju pomocou tepla. Výtlačok, ktorý sa dá potom kdekoľvek nalepiť, je odolný voči vode a šmuhám. Celá tlač pritom trvá menej ako minútu. Každá kazeta obsahuje 10 listov fotografického papiera s rozmermi 54 x 86 mm a batéria v tlačiarni by mala vydržať 20 výtlačkov na jedno nabitie.

Vrecková tlačiareň Polaroid Hi-Print je teraz k dispozícii za odporúčanú maloobchodnú cenu 99,99 dolárov. Balenie dvoch kaziet stojí 16,99 dolárov.

Prenosná farebná sublimačná tlačiareň Polaroid Hi-Print.