Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bose vkladá špičkové potláčanie hluku do úplne bezdrôtových slúchadiel

Bose vkladá špičkové potláčanie hluku do úplne bezdrôtových slúchadiel
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
18. 9. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Po celé roky boli slúchadlá QuietComfort od spoločnosti Bose považované za špičku v oblasti potláčania okolitého hluku. Známemu výrobcovi audio techniky sa teraz podarilo miniaturizovať túto technológiu a vtesnať ju do nového páru úplne bezdrôtových slúchadiel do uší.

Hoci existuje silná konkurencia spoločností Sony a Sennheiser, je spoločnosť Bose stále mnohými považovaná za lídra v oblasti technológií pre potláčanie okolitých ruchov v slúchadlách a sľubuje obdobnú špičkovú izoláciu od okolitého sveta aj v prípade nových úplne bezdrôtových slúchadiel do uší Bose QuietComfort Earbuds.

Slúchadlá sú navrhnuté tak, aby utesnili zvukovod a používajú viac mikrofónov pre detekciu vonkajších ruchov. Vývojári ich vybavili úplne novým algoritmom, ktorý sa postará o vysielanie protichodných signálov cez malé meniče v zlomku milisekundy. Spoločnosť Bose sľubuje, že „aj blízke zvuky spusteného mlynčeka na kávu sa vytratia do šepotu a hukot motorov v hustej premávke takmer zmizne“.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Bose QuietComfort Earbuds.

Keďže úplne odstrihnutie sa od vonkajšieho sveta môže byť v niektorých prípadoch nebezpečné, slúchadlá Bose poskytujú používateľom až 11 úrovní nastavenia potláčania okolitého hluku, ktoré umožňujú si nastaviť únik od vonkajšieho sveta podľa potrieb.

Čo sa týka zvukového prejavu, spoločnosť Bose sa namiesto nejakého umelého zvyšovania frekvencie rozhodla pre vernú reprodukciu. Slúchadlá do uší QC Earbuds sľubujú bohaté a silné basy pri všetkých úrovniach hlasitosti a úplné odstránenie elektronického šumu. Pri prijímaní hovorov nastavenie technológie v slúchadlách izoluje hlas používateľa od všetkého, čo sa deje okolo, a podľa potreby tiež tlmí poryvy vetra.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Bose QuietComfort Earbuds.

Nové úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Bose QuietComfort Earbuds sa pripájajú k hudobnému zdroju, ako je napríklad smartfón, prostredníctvom technológie Bluetooth 5.1, s podporou kodekov SBC a AAC. Batéria vydrží na jedno nabitie až šesť hodín nepretržitého prehrávania. S použitím nabíjacieho puzdra vydržia ďalších 12 hodín. Slúchadlá sú odolné voči potu alebo vode v kategórii IPX4. Dostupné budú od 29. septembra za cenu 279,95 dolárov.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Bose QuietComfort Earbuds.