Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Grado dáva svoj typický zvuk do svojich prvých úplne bezdrôtových slúchadiel

Grado dáva svoj typický zvuk do svojich prvých úplne bezdrôtových slúchadiel
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 10. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Americkí vývojári zo spoločnosti Grado Labs sa rozhodli, že nastal čas na ich prvé úplne bezdrôtové slúchadlá do uší. Nesú označenie GT220 a ide o uzatvorené slúchadlá, ktoré získali charakteristický zvuk spoločnosti s prirodzenou celkovou odozvou so zvýraznenými basmi.

Nové úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Grado Labs GT220 dostali do výbavy najnovšiu prenosovú technológiu Bluetooth 5.0 s podporou kodekov aptX a AAC pre streamovanie audia vo vysokom rozlíšení. Používatelia môžu ovládať prehrávanie a hlasitosť, či prijímať hovory alebo pristupovať k digitálnym hlasovým asistentom jednoduchým dotykom loga Grado na akusticky optimalizovaných vonkajšej vrstve tela z polykarbonátu.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Grado Labs GT220.

Slúchadlá GT220 sa môžu pochváliť výdržou až šesť hodín na jedno nabitie, pričom nabíjacie puzdro ich dokáže nabiť do plnej kapacity až päťkrát, kým bude musieť používateľ nabiť vybitú batériu v samotnom puzdre. To sa dá nabíjať či už prostredníctvom bezdrôtovej nabíjacej podložky s podporou technológie Qi (podložka nie je súčasťou dodávky) alebo cez port USB-C.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Grado Labs GT220.

No slúchadlá nemajú podporu technológie aktívneho potláčania okolitých ruchov, čo znamená, že slúchadlá od iných výrobcov majú v tomto smere výhodu. No s audio výbavou od spoločnosti Grado Labs je to všetko o zvuku. Výrobca o slúchadlách GT220 hovorí, že predstavujú „miniatúrne legendárne inžinierske know-how spoločnosti Grado“ a sú vybavené 8-mm polyetyléntereftalátovými širokopásmovými meničmi, ktoré sú doplnené vysoko ceneným zvukovým podpisom spoločnosti pre dosiahnutie prirodzenej celkovej odozvy so zvýraznenými basmi.

Úplne bezdrôtové slúchadlá Grado GT220 sa dajú predbežne objednať za 259 dolárov. Dodávka by sa mala spustiť od 15. októbra.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Grado Labs GT220.