Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Zariadenie Kibus automaticky naservíruje teplé jedlo vášmu psovi

Zariadenie Kibus automaticky naservíruje teplé jedlo vášmu psovi
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
19. 10. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Zatiaľ čo niektorí majitelia psov kŕmia svojich štvornohých miláčikov surovým jedlom namiesto granúl, iní nedávno prešli na dehydrované krmivo pre psov. Španielske zariadenie Kibus pracuje s týmto druhým krmivom, automaticky ho hydratuje horúcou vodou a podáva ho v nastavenom čase jedla.

Nové zariadenie Kibus funguje tak, že používateľ raz za týždeň naplní nádrž s vekom až dvomi kilogramami dehydrovaného krmiva pre psa podľa vlastného výberu a navyše naplní aj 4 litrovú nádrž na vodu. Pomocou tlačidlových ovládacích prvkov a elektronického odpočtu na vrchu prístroja potom nastaví denné časy, kedy si želá, aby bol jeho pes nakŕmený, spolu s nastavením hmotnosti každej dávky potravy. Vývojári v súčasnosti pracujú aj na sprievodnej aplikácii pre ovládanie na diaľku.

Automatické kŕmidlo pre psov Kibus.

V stanovený čas potom začne zariadenie ohrievať časť vody, zmieša ju s nastavenou časťou krmiva a následne vydá zmes do integrovanej misky na potravu. Proces prípravy trvá šesť minút a potrava sa podáva pri teplote 38 stupňov Celzia. Keď je každá porcia pripravená, zariadenie Kibus prehrá hudobné upozornenie, ktoré priláka hladného štvornohého miláčika k miske. Zariadenie sa dá tiež ovládať aj manuálne a môže pripraviť potravu mimo nastaveného času jednoduchým stlačením tlačidla.

Automatické kŕmidlo pre psov Kibus.

Nádrž na vodu sa navyše používa na automatické doplnenie integrovanej misky na vodu, keď integrovaný senzor zistí, že je potrebné psovi doplniť vodu. Misky na jedlo aj vodu sa dajú vyberať a umývať buď ručne alebo v umývačke riadu.

Zariadenie Kibus sa dá získať prostredníctvom podpory prebiehajúcej start-up kampane na portáli Kickstarter za akciových 199 EUR. Plánovaná maloobchodná po skončení kampane bola stanovená na 499 EUR. AK všetko pôjde podľa plánov výrobcu, prvé zariadenia by mali k podporovateľom doraziť niekedy v priebehu júna 2021.

Automatické kŕmidlo pre psov Kibus.