Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nové chladničky LG InstaView prinášajú inovácie v oblasti hygieny

 Nové chladničky LG InstaView prinášajú inovácie v oblasti hygieny
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
11. 1. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť LG Electronics (LG) predstavila počas veľtrhu CES 2021 nové InstaView Door-in-Door chladničky, ktoré sa môžu pochváliť vylepšenými funkciami a designovými inováciami ku zvýšenému pohodliu používateľov.

Elegantná chladnička je vybavená väčším skleneným panelom pre systém InstaView Door-in-Door, zatiaľ čo súčasťou vstavaného dávkovača vody je technológia UVnano pre vyššiu úroveň hygieny a technológia rozoznávania hlasu InstaView posúva bezdotykové ovládanie v kuchyni na celkom novú úroveň.

Systém LG InstaView osvetlí interiér chladničky jednoduchým rýchlym poklepaním na priehľadné sklo, zatiaľ čo funkcia Door-in-Door znižuje straty studeného vzduchu v interiéri tým, že poskytuje pohodlný priestor, vďaka ktorému sú často používané potraviny ľahko po ruke. Nový, viac zapustený tónovaný sklenený panel chladničky pre rok 2021 doplňuje plochý design nerezovej ocele a elegantnú estetiku chladničky Seamless InstaView Door-in-Door. A pretože je okno InstaView o 23 percent väčší než na predchádzajúcich modeloch, je ľahšie než kedykoľvek predtým pozrieť sa, čo je vo vnútri.

Nové chladničky LG InstaView teraz obsahujú aj technológiu LG UVnano, ktorá využíva silu svetla pre jednoduché a efektívne udržovanie dávkovača vody na vysokej úrovni hygieny a bez choroboplodných zárodkov. Technológia UVnano bola prvýkrát predstavená v roku 2017 v najlepších dávkovačoch vody od spoločnosti LG. UVnano sa spúšťa jeden krát za hodinu a odstráni až 99,99 percent baktérií na dávkovači vody v chladničke. Pre ešte väčšiu istotu môžu používatelia aktivovať funkciu UVnano taktiež stlačením tlačidla.

Nová chladnička LG InstaView Door-in-Door pre rok 2021.

Chladnička LG InstaView s rozpoznávaním hlasu získala ocenenie CES 2021 Innovation Awards Best of Innovation, pretože s ňou je čas strávený v kuchyni produktívnejší a pohodlnejší. Po nákupe už nie je nutné zápasiť s otvorením dverí chladničky s rukami plnými potravín, pretože stačí jednoducho povedať „Otvoriť dvere chladničky“. Interaktívna hlasová technológia LG taktiež umožňuje požiadať ľadničku o prehľad dnešného kalendára alebo kontrolu stavu dávkovačov ľadu a vody. A s pomocou služby Amazon Dash Replenishment, môžu majitelia chladničky automaticky objednávať spotrebný materiál, ako sú náhradné vodné filtre, jednoduchým prepojením účtu Amazon s aplikáciou LG ThinQ.

Každý nový produkt z radu InstaView obsahuje osvedčené systémy LG LINEARCooling a DoorCooling+, zvyšujúcu sviežosť potravín. LINEARCooling minimalizuje kolísanie teploty, ktoré je hlavnou príčinou znehodnotenia potravín. DoorCooling+ súčasne rovnomerne chladí celý priestor chladničky distribúciou silného prúdu vzduchu zo strategicky umiestneného vetracieho otvoru.

Po uvedení v chladničkách InstaView French-Door v minulom roku, prichádza technológia LG Craft Ice do Side-by-Side InstaView chladničiek pre rok 2021. S päťcentimetrovými, pomaly topiacimi sa ľadovými guľami, vyrábanými systémom LG Craft Ice, budú nápoje vyzerať skvele a zároveň vydržia dlhšie studené.

Produktový rad chladničiek LG InstaView pre rok 2021 bude k videniu vo virtuálnom stánku spoločnosti LG na veľtrhu CES 2021.

(Zdroj: Tlačová správa LG)