Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

SMASH: Prenosný inteligentný projektor s jasom 300 lúmenov

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
2. 3. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Najnovší prenosný projektor WooBloo SMASH sľubuje pohodlný spôsob sledovania obsahu v domácnosti, aj s možnosťou zrkadlenia zo smartfónu. Navyše sa môže pochváliť podporou hlasového ovládania a jasom 300 ANSI lúmenov.

Nové prenosné zariadenie by sa dalo opísať aj ako inteligentný reproduktor Alexa a inteligentný domáci projektor v jednom. Hlavnou funkciou tohto inteligentného systému, je premietanie obľúbených filmov alebo seriálov v rozlíšení 1080p na stenu alebo plátno s uhlopriečkou od 30 do 120 palcov (približne 76 až 305 centimetrov) pri jase 300 ANSI lúmenov. Poteší funkcia automatického zaostrovania a automatickej korekcie lichobežníkového skreslenia obrazu.

Prenosný inteligentný projektor WooBloo SMASH.

Projektor navyše obsahuje dva širokopásmové reproduktory a 10-wattový pasívny menič pre poskytnutie pohlcujúceho 360-stupňového priestorového zvuku. K iným reproduktorom sa môže pripojiť prostredníctvom technológie Bluetooth 5.0. Prenosný projektor SMASH beží na operačnom systéme Android a má predinštalovaných viac ako 30 aplikácií, vrátane streamovacích služieb, ako sú Prime Video, YouTube, Netflix, Disney + a ďalšie. Obsah sa dá premietať aj z prepojeného smartfónu cez dvojpásmové Wi-Fi pripojenie a nechýbajú ani fyzické porty USB a HDMI pre pripojenie notebooku alebo iných zariadení.

Prenosný inteligentný projektor WooBloo SMASH.

Pohodlné ovládanie zaistí buď diaľkový ovládač, integrovaný 4-palcový LED displej alebo podpora hlasového ovládania prostredníctvom integrovanej digitálnej hlasovej asistentky Amazon Alexa. Projektor môže premietať 3 hodiny na jedno nabitie batérie. Ak sa používa ako bezdrôtový reproduktor, výdrž batérie je udávaná až na 30 hodín. Súčasťou balenia je aj nabíjací dok.

Prenosný inteligentný projektor WooBloo SMASH by mal byť dostupný v júni tohto roku za maloobchodnú cenu 699 dolárov. Podporovatelia startup kampane na portáli Indigogo ho môžu získať za akciových 449 dolárov (približne 373 EUR).

Prenosný inteligentný projektor WooBloo SMASH.