Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nordic D’Luxx Pro: Štýlový kvetináč, lampa a reproduktor v jednom

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 9. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Až príliš často si človek musí vyberať medzi štýlom, praktickosťou a odolnosťou, no zariadenie Nordic D’Luxx Pro dodá všetko v jednom balení. Je to kvetináč, lampa a Bluetooth reproduktor v jednom elegantnom a robustnom tele, ktoré môže dlhé roky navodiť tú správnu atmosféru na záhrade či terase.

Zakladateľ spoločnosti Nordic D’Luxx Claus Brøndum Henriksen už unavený z toho, že musel každých pár rokov na svojom dvore vymieňať kvetináče, pretože podľahli horúcim letným dňom a mrazivým zimným nociam. Pustil sa teda do vytvorenia kvetináčov, ktoré boli stavané tak, aby vydržali dlhé roky a majú aj niekoľko ďalších šikovných funkcií.

Kvetináč, lampa a Bluetooth reproduktor v jednom Nordic D’Luxx Pro.

Tak sa zrodilo multifunkčné zariadenie s názvom Nordic D’Luxx Pro. Tieto kvetináče majú klasický škandinávsky štýl a dobre sa hodia k akejkoľvek rastline v akejkoľvek časti domova či záhrady. No počas večierku na terase sa môžu naplniť ľadom, aby sa v nich dali vychladiť fľaše šampanského. Nech už je to akokoľvek, kvetináč je tiež odolný, či čelí slnku alebo mrazu. Zvláda pritom teploty až do -20 stupňov Celzia a je odolný voči vode v štandarde IP65, takže mu nebude prekážať ani dážď.

Kvetináč, lampa a Bluetooth reproduktor v jednom Nordic D’Luxx Pro.

No D’Luxx Pro toho dokáže ešte viac. Je to tiež lampa, ktorá svieti v jemnej žiare s možnosťou výbery z miliónov farieb. K dispozícii je niekoľko rôznych režimov, vrátane svetelnej terapie, východu slnka, dýchania svetla alebo imitácie sviečky.

Toto vizuálne prostredie je možné doplniť zvukom, pretože D’Luxx Pro slúži aj ako Bluetooth reproduktor. Dá sa pritom prepojiť až 10 zariadení a vytvoriť tak pohlcujúci zážitok zo zvuku a svetla, či už vo vnútri alebo vonku. Nastavenia farieb a zvuku je možné ovládať pomocou sprievodnej mobilnej aplikácie. Plne nabitá batéria pritom dodá až šesť hodín prehrávania hudby alebo 15 hodín svietenia.

Kvetináč, lampa a Bluetooth reproduktor v jednom Nordic D’Luxx Pro.

Kvetináč, lampa a Bluetooth reproduktor v jednom Nordic D’Luxx Pro sa dodáva v štyroch rôznych veľkostiach, od malého stolného lampáša až po extra veľký kvetináč ideálny pre veľké rastliny. Získať sa dá prostredníctvom podpory startup kampane na portáli Kickstarter. Model Medium je ponúkaný od 810 DKK (približne 109 EUR), model Large dostal cenovku 1 625 DKK (asi 219 EUR) a najväčší model Ex-large stojí 2 275 DKK (okolo 306 EUR). Cena najmenšieho modelu nebola oznámená.

Kvetináč, lampa a Bluetooth reproduktor v jednom Nordic D’Luxx Pro.