Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Xiaomi otvára na Slovensku svoj štvrtý Mi Store

Xiaomi otvára na Slovensku svoj štvrtý Mi Store
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
16. 9. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Xiaomi, svetový líder v oblasti technológií, otvorila dnes 16. septembra 2021 svoj štvrtý Mi Store na Slovensku. Nachádzať sa bude v Bratislave v EUROVEA, na Pribinovej ulici 8. Počas celého dňa budú mať Mi fanúšikovia možnosť zakúpiť si vybraný sortiment produktov za otváracie zľavy až do výšky 50%.

Mi store v EUROVEA bude už štvrtý na slovenskom trhu od roku 2018, kedy bol otvorený prvý Mi Store v Bratislave v Bory Mall. Druhý bol otvorený v roku 2020 v Prešove v nákupnom centre Novum a tretí bol otvorený v Máji tohto roku v Obchodnom dome Urban v Košiciach. Rozširovanie obchodného pôsobenia spoločnosti Xiaomi v rámci Slovenska má strategický cieľ, ktorým je zjednodušiť dostupnosť smartfónov a ekosystému pre všetkých Mi fanúšikov.

Úspech spoločnosti Xiaomi je postavený na rešpekte voči jej fanúšikom, o čom svedčia aj vynikajúce obchodné výsledky za prvý polrok 2021. Podľa zverejnených údajov o dodávkach smartfónov agentúry Canalys za 2. štvrťrok 2021 sa spoločnosť Xiaomi po prvý raz umiestnila na 1. mieste v Európe s trhovým podielom vo výške 28% a medziročným rastom na úrovni 70%, čo dokazuje rýchly rast a dynamiku spoločnosti na európskom trhu. V CEE si Xiaomi drží 1. pozíciu s ročným rastom na úrovni +82% a jednotkovým podielom 32%. Na Slovensku Xiaomi dosiahla vedúcu pozíciu s trhovým podielom 48% a medziročným rastom na úrovni 90%.

Slávnostného otvorenia sa zúčastnil Milan Dzilský ako zástupca spoločnosti Xiaomi na Slovensku a Vladimír Pavlovič, zástupca Mystical, a.s., ktorí návštevníkov privítali príhovorom.

Zdroj: Xiaomi.

(Zdroj: Tlačová správa Xiaomi)