Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Vzhľad slúchadiel do uší V-Moda sa dá upraviť podľa vášho štýlu

Vzhľad slúchadiel do uší V-Moda sa dá upraviť podľa vášho štýlu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 10. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Keď sa ostatní výrobcovia navzájom pretekali, aby sa dostali na trh s úplne bezdrôtovými slúchadlami do uší, spoločnosť V-Moda sa v tomto smere držala bokom. Teraz sa rozhodla v preplnenom segmente debutovať so štýlovým modelovým radom Hexamove.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší V-Moda Hexamove sa dodávajú v dvoch modeloch Lite a Pro, pričom oba majú rovnaký charakteristický zvuk, ktorý pritiahol DJ-ov a hudobníkov k značke slúchadiel V-Moda. Rovnako ako bezdrôtové slúchadlá M-200, aj používatelia modelov Hexamove si môžu prispôsobiť vzhľad výmenou vonkajších krytov, na ktorých môžu byť vyryté monogramy alebo vlastné vzory, ktoré sú k dispozícii ako voliteľné doplnky. Žiadny model však nedisponuje technológiou aktívneho potláčanie hluku.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší V-Moda Hexamove Pro.

Model slúchadiel do uší Hexamove Pro poskytuje množstvo rôznych možností pripevnenia vrátane plutiev a háčikov, aby zaistili bezpečné a pohodlné nosenie pre milovníkov mobilnej hudby. Pre väčší pokoj v duši je možné pridať aj popruh na krk a stabilizátor. Každé slúchadlo má 6 mm menič, ktorý sľubuje „basy, ktoré rozprúdia srdce, živé stredy a čisté výšky“. Slúchadlá sa spoja so zdrojovým zariadením, akým je napríklad smartfón, prostredníctvom technológie Bluetooth 5.0, s podporou kodekov aptX Adaptive a AAC.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší V-Moda Hexamove Pro.

Používatelia si môžu prispôsobiť zážitok z počúvania prostredníctvom sprievodnej mobilnej aplikácie. V kombinácii s nabíjacím puzdrom bude možné používať slúchadlá celkom 24 hodín, pričom každé slúchadlo má vydrž batérie až šesť hodín na jedno nabitie.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší V-Moda Hexamove Pro sa dodávajú v čiernej alebo bielej farbe a sú teraz k dispozícii za cenu 169,99 dolárov.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší V-Moda Hexamove Lite.

Model Hexamove Lite tiež získal 6 mm meniče, dá sa spárovať pomocou technológie Bluetooth 5.0 s rovnakou podporou kodekov, a mali by vydržať až 24-hodinové prehrávanie v kombinácii s nabíjacím puzdrom. No chýba možnosť rôznych riešení pripevnenia a nie je možné ani prispôsobenie zvuku prostredníctvom aplikácie V-Moda. Okrem čiernej a bielej farby sú však navyše k dispozícii aj v červenej farbe. Tento model sa predáva za o niečo nižšiu cenu 129,99 dolárov.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší V-Moda Hexamove Lite.