Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Súprava eBarrow premení fúrik na motorizovaný prepravník nákladu

Súprava eBarrow premení fúrik na motorizovaný prepravník nákladu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
17. 8. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Hoci je určite jednoduchšie prepravovať ťažký náklad na fúrikoch, stále to môže byť namáhavá práca. Práve to chce zmeniť nová súprava eBarrow Kit, ktorá rýchlo pridá elektrický pohon k existujúcemu fúriku.

Súprava eBarrow Kit je údajne kompatibilná so všetkými fúrikmi, v ktorých je koleso pripevnené k rámu štyrmi skrutkami. Pozostáva z vodotesného puzdra s elektronikou, ktoré sa priskrutkuje k rámu, spolu s pripojeným predným kolesom, ktoré nahradí existujúce koleso na fúriku. Páka plynu s pevným káblovým pripojením sa osadí na rukoväť fúrika. Výmena celého zariadenia trvá údajne menej ako štyri minúty.

Súprava na motorizovanie bežného fúrika eBarrow Kit.

Koleso poháňa 350-wattový elektromotor v jeho náboji, ktorý dosahuje krútiaci moment 50 Nm. Tento motor je zase napájaný 10 Ah lítium-iónovou batériou v boxe, ktorej jedno nabitie by malo vystačiť aspoň na niekoľko dní používania v závislosti od faktorov, ako je hmotnosť nákladu. Displej na boxe umožňuje používateľom sledovať úroveň nabitia batérie.

Súprava na motorizovanie bežného fúrika eBarrow Kit.

Súprava na motorizovanie bežného fúrika eBarrow Kit je ponúkaná prostredníctvom startup kampane na portáli Kickstarter za akciovú cenu 429 USD. Plánovaná maloobchodná cena je stanovená približne 500 USD. Ak všetko pôjde podľa plánu v rámci už financovanej startup kampane, dodávka sa odhaduje na január 2024.