Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Longer Nano: Rýchle prenosné laserové gravírovačky pre každého

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 4. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Longer chce kreatívnym používateľom sprístupniť väčšiu flexibilitu pre presné gravírovanie a rezanie kedykoľvek a kdekoľvek prostredníctvom nových prenosných laserových gravírovačiek Longer Nano, ktoré sú predmetom už štedro financovanej kampane na portáli Kickstarter.

Prenosná laserová gravírovačka Longer Nano je k dispozícii v dvoch modeloch s výkonom 450 nanometrového lasera buď 6 alebo 12 wattov. Silnejšia verzia sa pritom môže pochváliť pozoruhodnou rýchlosťou gravírovania až 2200 milimetrov za sekundu bez toho, aby bola ohrozená kvalita gravírovania. Používatelia tak môžu dokončiť svoje projekty efektívne, presne a v okamihu. Model Longer Nano 12W pritom umožní rezanie materiálov do hrúbky až 8 a pol milimetra.

Prenosná laserová gravírovačka Longer Nano.

Model Longer Nano 6W dosahuje stále slušnú rýchlosť gravírovania 600 milimetrov za sekundu a môže prerezať materiál s hrúbkou do 4 milimetrov. Oba modely si poradia so širokým spektrom materiálov, ako je napríklad drevo, koža, kov, keramika, papier, plast, kameň či dokonca tkanina. Technológia Field Lens zaručí rovnomernosť gravírovania alebo rezania, čo prispieva k ešte vyššej presnosti. Priložený nástavec navyše umožní gravírovanie aj na zakrivených povrchoch.

Prenosná laserová gravírovačka Longer Nano.

Zariadenia sa ovládajú prostredníctvom sprievodnej aplikácie s jednoduchým používateľsky prívetivým rozhraním. Používatelia tak môžu bez námahy ovládať a intuitívne si prispôsobiť svoje kreatívne projekty.

Prenosná laserová gravírovačka Longer Nano 6W je ponúkaná za zvýhodnenú cenu 299 dolárov (asi 276 euro). Plánovaná maloobchodná cena je 659 dolárov (okolo 608 euro). Model Longer Nano 12W má cenovku 499 dolárov (približne 461 euro), s plánovanou maloobchodnou cenou 999 dolárov (po prepočte 922 euro). Kampaň sa chýli ku koncu a dodávka by sa mala rozbehnúť už koncom apríla.

Prenosná laserová gravírovačka Longer Nano.