Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

TS Epson: V19 - rýchly a praktický stolný skener

TS Epson: V19 - rýchly a praktický stolný skener
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
11. 12. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Zachytávajte, ukladajte a zdieľajte svoje obrázky a dokumenty pomocou nového štýlového skeneru Perfection V19. Tento stolný skener s rozlíšením 4 800dpi vyzerá výborne doma aj v kancelárii a pomôže vám rýchlo dosiahnuť vysoko kvalitné výsledky. Vstavaný stojan ponúka možnosť skenovania aj na výšku, čím ušetríte miesto na pracovnej ploche.

Elegantný a kompaktný dizajn skenera V19 zabezpečuje, že prístroj na pracovnej ploche nezaberie veľa cenného miesta. Vstavaný stojan umožňuje ľahké striedanie medzi pozíciami na výšku a na šírku bez toho, aby ste na pracovnej ploche museli mať vyhradené zvláštne miesto. Skener V19 sa napája a pripája pomocou kábla micro USB, takže nepotrebujete žiadny adaptér, napájaný zo siete, ani nevzhľadné drôty. Vaša pracovná plocha tak zostane usporiadaná.

David Šedina, National Sales Manager spoločnosti Epson Europe, uviedol: „Tento nový model je ideálny pre užívateľov, ktorí hľadajú vysoko kvalitný, jednoducho ovládateľný, mimoriadne kompaktný a štýlový skener. Skener V19 je vhodný ako na domáce skenovanie dokumentov a fotografií, tak na firemné nízkoobjemové skenovanie, ako napr. skenovanie obchodných dokumentov, obrázkov, identifikačných preukazov a veľa ďalšieho.“

V19

So skenerom V19, ktorý využíva software Epson Easy Photo Fix, si môžete byť isti, že vaše fotografie budú vždy vypadať skvelo. Tento software zlepšuje kvalitu obrazu, odstraňuje prachové častice, obnovuje vyblednuté farby a upravuje presvetlenie. Súčasťou skenera sú tiež funkcie na vylepšenie textových a ostatných dokumentov, ktoré dodávajú textu ostrosť, zvýrazňujú či odstraňujú farby a pri obojstranných dokumentoch eliminujú nežiaduce presakovanie.

Skener V19 je ideálny na rýchle a vysoko kvalitné skenovanie fotografií a dokumentov. Vďaka technológii ReadyScan LED už nemusíte brať ohľad na dobu zahrievania a čakať – do skenovania sa môžete pustiť rovno. Skener tiež disponuje štyrmi tlačidlami pre rýchly štart, ktoré uľahčujú ovládanie. Stlačením jediného tlačidla môžete skenovať, kopírovať a zdieľať naskenované dokumenty alebo ich pretvárať do viacstránkových prehľadávateľných súborov PDF . Všetkým štyrom tlačidlám môžete dokonca priradiť vlastné úlohy a zrýchliť tak pravidelné, opakujúce sa úkony skenovania.

Svoje fotografie môžete naskenovať priamo na Facebook alebo do programu Picasa a zdieľať ich s rodinou a priateľmi.

Skener je tiež vybavený plne odnímateľným vekom, ktoré prináša možnosť jednoduchého skenovania objemných kníh, fotoalbumov a ďalších viazaných dokumentov.

Skener Perfection V19 bude možné zakúpiť od februára 2015.

(Zdroj: TS Epson)