Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Facebook: Video hovory s priateľmi zadarmo

Facebook: Video hovory s priateľmi zadarmo
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
28. 4. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Najznámejšia sociálna sieť Facebook pridáva do svojej mobilnej aplikácie Messenger možnosť komunikovať so svojimi priateľmi a blízkymi formou video hovorov. Táto pridaná služba je bezplatná a má za cieľ rozšíriť možnosti komunikácie používateľov aplikácie.

V prípade, že sa používateľ rozhodne počas písania si z blízkou osobou zmeniť spôsob komunikácie, stačí mu na to jediné kliknutie na video ikonu nachádzajúcu sa v pravom hornom rohu na obrazovke. Video hovor sa tak okamžite aktivuje aj pri už prebiehajúcej konverzácii.

Facebook pridáva video hovory pre aplikáciu Messenger

Aplikácia beží na operačných systémoch iOS a Android a video hovory môžu prebiehať i medzi jedným používateľom iOS zariadenia a druhým používateľom Android zariadenia.

Messenger video hovory sú momentálne voľne dostupné pre používateľov v Belgicku, Kanade, Chorvátsku, Dánsku, Francúzsku, Grécku, Írsku, Laose, Litve, Mexiku, Nigérii, Nórsku, Ománe, Poľsku, Portugalsku, Veľkej Británii, USA a Uruguaji. V priebehu niekoľkých mesiacov bude táto služba rozšírená v ďalších regiónoch a dúfajme, že sa nezabudne aj na naše Slovensko.

Facebook pridáva video hovory pre aplikáciu Messenger

Mobilná aplikácia Messenger okrem komunikácie prišla aj s možnosťou posielania peňazí svojím priateľom a chystá sa na uvedenie služby Businesses on Messenger, ktorá je zameraná na osobnejšiu komunikáciu medzi obchodníkmi a ich zákazníkmi.

Podľa vyjadrenia Facebooku aplikáciu Messenger momentálne každý mesiac používa viac ako 600 miliónov ľudí z celého sveta. To jej dáva veľké predpoklady na budúci rozvoj nových funkcií a pridaných služieb do budúcnosti.

Facebook pridáva video hovory pre aplikáciu Messenger