Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Lenovo Connect: Nový spôsob prepájania sa cez zariadenia, siete aj cez hranice

Lenovo Connect: Nový spôsob prepájania sa cez zariadenia, siete aj cez hranice
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
23. 2. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Lenovo, ako dlhoročný operátor mobilnej virtuálnej siete (MVNO), predstavila novú globálnu bezdrôtovú roamingovú komunikačnú službu s názvom Lenovo Connect, ktorá funguje naprieč zariadeniami, sieťami a hranicami pre zákazníkov v Číne a regióne EMEA.

Lenovo Connect eliminuje potrebu kupovať si samostatnú SIM kartu a ponúka výhody ako napríklad nízku cenu globálneho roamingu a lepšie zapojenie zákazníkov vďaka využitiu Lenovo Big Data a cloudových služieb. Prináša jednoduché, rýchle a cenovo výhodné riešenie konektivity, aby firmy všetkých veľkostí a pracovníci, ktorí sú neustále v pohybe, mohli byť vždy pripojení.

Spoločnosť Lenovo v Číne prináša servisnú službu cez aplikáciu Lenovo Connect na vybrané Lenovo smartfóny a notebooky. Len jedným kliknutím môžu používatelia získať prístup k Lenovo Connect, aby mohli využívať lokálne ceny prístupu na internet aj pri cestovaní do viac ako 50 krajín sveta. Prvými Lenovo produktami v Číne, ktoré prinesie Lenovo Connect, budú smartfón LeMeng X3 a tablet MIIX 700.

Connect Service & App, Lenovo, Lenovo Connect, MVNO, MWC 2016, služba, technológie, novinky, technologické novinky, recenzie, inovácie, prvé dojmy

V regióne EMEA Lenovo pracuje s obchodnými partnermi, aby Lenovo Connect mohli prinášať zákazníkom, využívajúcim rôzne zariadenia Lenovo ThinkPad. Zo začiatku bude služba dostupná na 45 trhoch regiónu EMEA a používatelia Lenovo Connect budú môcť využívať bezpečnú dátovú konektivitu za konkurencieschopné sadzby. Lenovo Connect budú podporovať aj prispôsobiteľné dátové programy, aby tak podporili využívanie domáceho aj medzinárodného roamingu vo viac ako 110 krajinách sveta.

Lenovo buduje svoju funkcionalitu MVNO siete ako jednu z najväčších MVNO sietí na svete s 11 miliónmi užívateľov. S viac ako 400 miliónmi užívateľov cloudových služieb, Lenovo Connect je rozšírením Lenovo stratégie smart konektivity, s cieľom integrovať cloudové služby a komunikačné kanály s rôznymi zariadeniami.

Služba Lenovo Connect bude dostupná v Číne od začiatku tohto mesiaca pre vybrané smartfóny a neskôr v tomto roku pre vybrané tablety a notebooky. Služba bude dostupná v regióne EMEA začiatkom Q1 FY2016/17 pre vybrané ThinkPad notebooky.

Connect Service & App, Lenovo, Lenovo Connect, MVNO, MWC 2016, služba, technológie, novinky, technologické novinky, recenzie, inovácie, prvé dojmy

(Zdroj: Tlačová správa Lenovo)