Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nové portfólio OMEN od HP Inc. poteší herných nadšencov

Nové portfólio OMEN od HP Inc. poteší  herných nadšencov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 5. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nové portfólio počítačov OMEN od HP je vytvorené exkluzívne pre hráčov, ktorí chcú najnovšie technologické novinky, inovácie a výkon pre prekonanie svojich protivníkov. Herné portfólio založené na počítačoch OMEN od HP je dostupné v rôznych cenových variantoch, aby si mohol vybrať každý hráč. Bežným hráčom uľahčí hľadanie správnej hernej platformy pre čo najlepší zážitok.

Nové portfólio herných počítačov OMEN od HP ponúka tri zariadenia v novom odvážnom dizajne s výborným pomerom ceny a výkonu. Notebooky OMEN od HP sú navrhnuté tak, aby si používatelia mohli hry naplno vychutnať. K dispozícii sú s Full HD a 4K IPS voliteľnými displejmi s uhlopriečkou 15,6 palcov a 17,3 palcov pre čo najrealistickejší obraz. Duálne reproduktory ponúkajú krištáľovo čistý zvuk, vyladený v spolupráci s Bang & Olufsen a technológiou HP Audio Boost.

Portfólio OMEN od HP obsahuje:

• Notebooky OMEN od HP: sú vybavené silným hardvérom a ohromujúcimi 4K displejmi s uhlopriečkami 15,6 palcov a 17,3 palcov. Prinášajú výkon hodný víťazov.

• Stolný počítač OMEN od HP: Kombinuje špičkový dizajn a vodné chladenie s najnovšími procesormi Intel® Core a grafikami NVIDIA GeForce GTX alebo AMD Radeona prináša monštruózny výkon certifikovaný pre virtuálnu realitu (VR) a podporujúci okuliare Vive od HTC.

HP Inc., OMEN, počítač, PC, desktop, notebook, herný notebook, technológie, novinky, technologické novinky, inovácie, recenzie, prvé dojmy

Dizajn notebookov OMEN od HP sa vyznačuje podsvietenou klávesnicou Dragon Red so znakom OMEN a s tieňovanou potlačou na veku. Vysoký výkon i pri nízkych teplotách umožňuje konštrukcia s dvomi ventilátormi. 62-wattová batéria je posadená naležato smerom k prednej časti stroja, čím zväčšuje plochu chladiaceho povrchu a rozširuje priestor pre prúdenie vzduchu. Ovládanie teploty môže fungovať bez kompromisov a bez znižovania výkonu. Silné grafiky NVIDIA GTX 965M (vo vybraných modeloch) a až 6. generácia štvorjadrových procesorov Intel Core i7 hráčov pripraví na každú výzvu a každého vyzývateľa.

Ďalšie vlastnosti:

• Širokouhlá kamera Vision HD alebo voliteľná kamera Intel RealSense Camera pre ovládanie aplikácií gestami a pre interakciu s počítačom aj pri hraní.

• Až 16 GB pamäte a až 512GB PCIe SSD alebo až 2TB pre varianty s jedným úložiskom alebo duálnym úložiskom s až 2TB HDD a 128GB SSHD na vybraných modeloch.

• HP Fast Charge a až 10 hodín výdrže batérie vo vybraných modeloch.

HP Inc., OMEN, počítač, PC, desktop, notebook, herný notebook, technológie, novinky, technologické novinky, inovácie, recenzie, prvé dojmy

Stolný počítač OMEN od HP je vybavený najnovšou grafikou NVIDIA GeForce GTX 1080 pre dokonalý herný zážitok. Procesor Intel Core i7, odomknutý pre pretaktovanie, dodáva výkon potrebný k udržaniu kroku s najnáročnejšími hrami a obsahom VR. Voliteľné vodné chladenie alebo pokročilý systém chladenia vzduchom umožňuje tichý chod za nízkych teplôt pri zachovaní dostatočného výkonu pre elimináciu oneskorenia zobrazenia. Hardvér stolného počítača OMEN od HP je prístupný aj bez náradia, čím umožňuje zlepšenie herného výkonu a ďalšie prispôsobenie.

Stolný počítač OMEN od HP má na sebe nové logo OMEN a na šasi v dizajne brúseného kovu LED osvetlenie od HP, ktoré reaguje na úroveň výkonu podľa nastavenia samotným hráčom.

HP Inc., OMEN, počítač, PC, desktop, notebook, herný notebook, technológie, novinky, technologické novinky, inovácie, recenzie, prvé dojmy

Ďalšie vlastnosti:

• Procesor Intel Core i7-6700K s možnosťou pretaktovania pri vybraných modeloch.

• Až 32 GB pamäte, systémový disk s veľkosťou až 512GB SSD a až 3 TB HDD pre ukladanie veľkého množstva hier a VR obsahu.

• Možnosť voľby grafických kariet až po NVIDIA GTX 1080 Founder Edition alebo AMD Radeon R9 390X pre lepší počet snímok za sekundu aj vo vysokom rozlíšení.

Ceny a dostupnosť:

• Notebook OMEN od HP s uhlopriečkou 15.6 palcov je už dostupný za cenu od 1 299 eur.

• Notebook OMEN od HP s uhlopriečkou 17.3 palcov bude dostupný na prelome augusta a septembra.

• Stolný počítač OMEN od HP bude dostupný na prelome júla a augusta za cenu od 1 839 eur.

HP Inc., OMEN, počítač, PC, desktop, notebook, herný notebook, technológie, novinky, technologické novinky, inovácie, recenzie, prvé dojmy

(Zdroj: Tlačová správa HP Inc.)