Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Lenovo Yoga 910: Notebook 2v1 s úzkymi okrajmi okolo displeja

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 9. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Čínsky výrobca Lenovo predstavil svoj nový hybridný notebook 2v1 s názvom Yoga 910, ktorý si zachoval štíhly a elegantne vyzerajúci dizajn s precízne spracovaným otočným pántom, ktorý je vizitkou posledných niekoľko generácií spotrebiteľských Yoga zariadení. 360 stupňový kĺb umožňuje rôzne polohy zariadenia, ktoré tak rozširujú možnosti použitia podľa potrieb používateľa.

Vývojárom nového notebooku Yoga 910 sa pritom podarilo zmestiť väčší displej do menšieho priestoru konštrukcie. Vďaka tomu pôsobí 13,9 palcový panel s hrúbkou len 14,3 milimetra tak ako minuloročný model 13 palcovej Yogy. Je to aj preto, že displej eliminoval hrúbku okrajov, ktoré poznáme z väčšiny obrazoviek notebookov či tabletov. Voliteľné rozlíšenie displeja pritom môže narásť až na 4K, s čím však súvisí vyššia spotreba batérie.

Notebook 2v1 Lenovo Yoga 910 má špecifický otočný kĺb s precíznym psracovaním pre 360 stupňové polohovanie zariadenia

Notebook Yoga 910 sa podobá na predchádzajúci model Yoga 900. K dispozícii je nová čítačka odtlačkov prstov, ktorý funguje pôsobivo rýchlo a podporuje funkciu Windows Hello pre prihlásenie sa do operačného systému Windows 10. Tiež sa dá použiť v rôznych aplikáciách a na webových stránkach.

Nový notebook 2v1 Lenovo Yoga 910 sa môže pochváliť veľmi úzkym rámom okolo displeja

Yoga 910 beží na novom procesore 7. Generácie Intel Kaby Lake a do vienka dostala aj moderný a rýchly port USB-C. Nový notebook 2v1 s Windows 10 bude k dispozícii v októbri za cenu začínajúcu sa od 1299 dolárov.

Lenovo Yoga 910 beží na procesoroch Intel Kaby Lake a má k dispozícii aj port uSB typu C