Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

HP Inc. inovuje portfólio prémiových spotrebiteľských produktov

HP Inc. inovuje portfólio prémiových spotrebiteľských produktov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
13. 10. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Najnovšia generácia prémiových produktov od spoločnosti HP Inc. obsahuje portfólio ešte tenších a ľahšie konvertibilných zariadení s dlhšou výdržou batérie a all-in-one zariadenie v nádhernom dizajne a s vysokým výkonom.

Medzi predstavené prémiové produkty patria:

- HP Spectre x360 – druhá generácia revolučného konvertibilného zariadenia s takmer neviditeľným rámom monitoru a s telom o 13 percent tenším a o 11 percent ľahším.

- HP ENVY notebook – ponúka sofistikovaný dizajn a výdrž až 14 hodín na batérii, čo je o 4 hodiny viac ako pri predchádzajúcej generácii.

- HP ENVY AiO 27 – spája vysoký výpočtový výkon a multimediálnu funkčnosť v displeji s extrémne tenkým rámom a s certifikáciou Technicolor Color. Pod displejom je umiestnený integrovaný soundbar so štyrmi integrovanými reproduktormi naladenými firmou Bang & Olufsen.

- HP ENVY 27s – tento 4K IPS monitor s úzkym rámom je ideálny aj pre režim dvoch monitorov.

„Zákazníci majú v prípade prémiových produktov vysoké požiadavky na výkon zariadení, kvalitu zobrazenia médií a produktivitu či už v kancelárii, doma alebo na cestách,“ hovorí Anne-Sophie Hadberg, riaditeľka oddelenia Consumer Personal Systems v regióne EMEA v spoločnosti HP Inc. „Našu vedúcu pozíciu v oblasti prémiových produktov upevňujeme prostredníctvom inovovaného portfólia. Zákazníkom prinášame silné stroje v tenkom a ľahkom dizajne, vďaka čomu je ich prenášanie ešte jednoduchšie. Tiež kompletne meníme naše all-in-one zariadenie, ktoré prináša do domácnosti nielen skvelý zvuk.“

HP Inc. inovuje portfólio prémiových spotrebiteľských produktov

HP Spectre x360 so silným výkonom v elegantnom tele

 

Spoločnosť HP vzala svoj najúspešnejší prémiový notebook a ešte viac ho zdokonalila. Nový Spectre x360 má o 25 percent dlhšiu výdrž na batérii – až 15 hodín. Umožňuje to najnovšia 7. generácia procesorov Intel Core a 57,8W batéria, ktorá má síce tenší dizajn, ale vyššiu kapacitu. Nový úzky rám displeja zmenšil šírku z každej strany až o 10 milimetrov pri zachovaní veľkosti zobrazovacej plochy.

Vďaka novému kĺbovému systému je HP Spectre x360 tenký necelých 13,8 milimetra, čo je o 2 milimetre menej ako prechádzajúca generácia. Nový model je tiež ľahší, váži 1,29 kg. Počítač má až štyri reproduktory. Skvelý zvuk v akomkoľvek režime zabezpečilo ladenie od spoločnosti Bang & Olufsen a technológia HP Audio Boost s dvomi reproduktormi smerovanými dopredu a dvomi dolu.

Nový Spectre x360 ponúka výbornú konektivitu. Zariadenie obsahuje dva porty USB-Type C s podporou Thunderbolt 3 a port USB-Type A 3.0, ktoré umožňujú pripojenie najnovšieho príslušenstva. Displej je tvorený 13,3“ (33,78 cm) FHD IPS panelom. Farba Natural Silver s lesklými detailmi na kĺbe dotvára elegantný profil.

Konvertibilný notebook HP Spectre x360

Ďalšie prvky:

- Nový dizajn s dvomi ventilátormi optimalizuje odvod tepla a zaisťuje, že sa zariadenie neprehrieva ani pri chode náročných aplikácií.

- 7. generácia procesorov Intel® Core i5 alebo i7.

- Až 1TB PCIe SSD pre vysoký výkon a dostatok miesta pre ukladanie videí a fotiek vo vysokom rozlíšení.

- Kamera HP Truevision FHD Webcam s o 12 percent širším záberom, ideálna pre videohovory.

- Rýchle dobíjanie HP Fast Charge dobije batériu na 90 percent za 90 minút.

Notebook HP ENVY so silou v tenkom a ľahkom tele

 

HP ENVY je navrhnutý pre zákazníkov, ktorí chcú prvotriedny notebook za prijateľnú cenu. HP ENVY kombinuje krásu a silu využívajúc vylepšené kovové materiály a tenké línie vo farbe Natural Silver. Nový 13,3“ (33,78 cm) notebook HP ENVY prináša až o štyri hodiny dlhšiu výdrž na batérii v porovnaní s posledným modelom. Pri šírke necelých 14 milimetrov a hmotnosti 1,42 kg je HP ENVY o niečo širší a ťažší ako prechádzajúca generácia. Teraz sa však môže pochváliť väčšou batériou a najnovším Intel Core procesorom pre vyšší výkon aj na cestách.

Konštrukcia s nadvihujúcim sa kĺbom v spojení s podsvietenou klávesnicou a rozšíreným touchpadom umožňuje pohodlnejšie písanie aj pri horších svetelných podmienkach. Voliteľný displej bez rámu prináša živé vizuálne efekty a obraz pre filmy a hry v QHD+, QHD alebo FHD rozlíšení. Dvojica reproduktorov so zvukom naladeným firmou Bang & Olufsen a technológiou HP Audio Boost poskytuje skvelý zvuk pre čo najlepší zážitok z filmov a hudby.

Notebook HP ENVY 13

Ďalšie prvky:

- Dva porty USB 3.0, vrátane jedného s funkciou nabíjania v režime spánku a jeden port USB Type-C.

- 7. generácia procesorov Intel® Core i5 a i7.

- Až 1TB SSD PCIe pre čo najrýchlejšiu prácu s veľkými dátovými súbormi.

- Až 16 GB RAM.

- HP Fast Charge pre dobitie až na 90 percent za 90 minút.

HP ENVY AiO 27 sa hodí kdekoľvek a prináša skvelé filmové zážitky

 

HP ENVY AiO 27 prichádza v jednoduchom, ale sofistikovanom dizajne, vďaka ktorému bude v domácnosti ozdobou, a to v ktorejkoľvek miestnosti. Šírka 27“ QHD displeja bola zmenšená o 44 percent na 15 milimetrov. V základni je umiestnený inovatívny soundbar so štyrmi reproduktormi naladenými spoločnosťou Bang & Olufsen pre čo najkvalitnejší zvuk s kruhovým dotykovým ovládačom.

Rozlíšenie obrazovky s 3,6 miliónmi pixlov a s certifikáciou Technicolor Color zaručuje vysokú presnosť farieb pri sledovaní videa alebo vytváraní a úpravách obsahu. Tento displej je prvým od HP, ktorý ponúka režim Low blue light pre zníženie únavy očí a lepší spánok. Pre ochranu súkromia ENVY AiO 27 ponúka kameru HP Privacy s podporou IR a mikrofónom, ktorá je v prípade nečinnosti schovaná.

All-in-One počítač HP ENVY 27

Ďalšie prvky:

- Výber z množstva výkonných procesorov, vrátane 6. generácie štvorjadrových procesorov Intel Core i5 a i7.

- Voliteľná dedikovaná grafická karta NVIDIA GTX 950M s 2GB GDDR5 pre výkon v 3D hrách.

- Hybridné úložisko s až 256GB SSD a 2TB HDD pre vysoký výkon a dostatok miesta pre ukladanie multimediálnych kolekcií.

- USB Type-C s podporou Thunderbolt 3.

- HDMI-out výstup pre pripojenie druhého monitora alebo projektora.

- HDMI-in vstup pre pripojenie notebooku a využitie skvelého 27“ displeja.

Monitor HP ENVY 27s – plynulé rozlíšenie 4K pre profesionálov

 

HP ENVY 27s využíva moderný dizajn s tenkým hliníkovým stojanom, ktorý navodzuje pocit vznášajúceho sa monitora. Displej s uhlopriečkou 27“ a s 4K IPS panelom s úzkym rámom podporuje technológiu AMD FreeSync, ktorá redukuje vlnenie a trhanie obrazu, ktoré sa môže objaviť pri nižších modeloch monitorov. Vďaka presnosti sRGB farieb presahujúcich 99 percent vyzerá 4K obsah jednoducho úžasné. Konektivita je zaistená vstupmi Display Port a HDMI.

Monitor HP ENVY 27s

Ceny a dostupnosť

 

- HP ENVY All-In-One 27 bude na Slovensku dostupný od decembra za cenu od 1 599 eur.

- HP Spectre x360 bude na Slovensku dostupný od decembra za cenu od 1 099 eur.

- Notebook HP ENVY bude na Slovensku dostupný od decembra za cenu od 899 eur.

- Monitor HP ENVY 27s bude na Slovensku dostupný od decembra za cenu od 549 eur.

(Zdroj: Tlačová správa HP Inc.)