Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Lewis Hamilton z tímu MERCEDES AMG PETRONAS Formula One sa pekne vyfarbil

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 10. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Trojnásobný majster sveta a víťaz seriálu pretekov formula jedna FIA, Lewis Hamilton, si zahral v zábavnom videu natočenom v spolupráci so spoločnosťou Epson, ktoré bolo zverejnené práve dnes. Video „Lewis sa pekne vyfarbil“, ktoré ukazuje výhody nových tlačiarní s atramentovým tankovým systémom si budete môcť pozrieť na YouTube kanáli spoločnosti Epson alebo na ich webových stránkach.

Dej zábavného, exkluzívneho a vysoko akčného filmu sa odohráva v priestoroch vedenia tímu MERCEDES AMG PETRONAS Formula One. Zásadným momentom filmu je scéna, v ktorej sa Lewis kĺže v spomalenom zábere hromadami papiera a následne ho pokropí spŕška pestrofarebného atramentu.

Toto hravé video bolo natočené v spolupráci s tímom MERCEDES AMG PETRONAS Formula One pri príležitosti uvedenia nových tlačiarní s atramentovým tankovým systémom na trh. Video vyzdvihuje klady revolučnej technológie doplniteľných atramentových tankov a obrovského množstva atramentu, s ktorým sú nové tlačiarne dodávané. Výhody tlačiarne s atramentovým tankovým systémom, ktorý umožňuje vysoké objemy tlače bez potreby meniť cartridge, sú vo video predstavené prekvapivým a zábavným spôsobom s ľahkým nádychom irónie. Video je súčasťou stratégie kampane, kedy spoločnosť uverejňuje obsahy prostredníctvom rôznych kanálov. Hlavná súčasť kampane je práve video Lewis sa pekne vyfarbil, ktoré je doplnené množstvom materiálov zo zákulisia.

Lewis Hamilton z tímu MERCEDES AMG PETRONAS Formula One sa pekne vyfarbil

Spoločnosť Epson ako oficiálny partner tímu MERCEDES AMG PETRONAS poskytol svoje odborné znalosti v oblasti atramentových tlačiarní, skenerov, 3LCD projektorov a smart nositeľnej elektroniky, vrátane smart okuliarov. Kampaň Lewis sa pekne vyfarbil zásadne kontrastuje s predchádzajúcou spoluprácou, ktorá sa niesla v omnoho serióznejšom duchu a odrážala neutíchajúcu honbu za inováciami, postavenie na špičke v obore a tvorbe produktov špičkovej kvality, ktoré sú obom spoločnostiam vlastné. Zatiaľ čo spoločnosť Epson využíva inovatívne technológie k tomu, aby dosiahla čo najlepší výkonu, je snaha víťazného tímu Majstrovstiev sveta F1 paralelou na poli športu. Ide o dobrý príklad, kedy tím spolupracuje so spoločnosťou Epson, aby predviedli svoje inovácie.

Lewis poznamenal: „V priebehu každej sezóny dostávam vďaka spolupráci tímu s našimi partnermi príležitosť zúčastniť sa niektorých vážne zaujímavých projektov a môžem s istotou prehlásiť, že tento bol z tých najneobvyklejších! Natáčanie videa o tlačiarňach s atramentovým tankovým systémom pre spoločnosť Epson bolo vážne zábavné. Vždy si užívam, keď môžem robiť niečo odlišné a vykročiť zo svojej komfortnej zóny. Bol to pre mňa úplne nový zážitok, keď na mňa vyliali 400 litrov atramentu. Tak som tomu proste nechal voľný priebeh a myslím, že výsledok sa vážne podaril.“

Maria Eagling, riaditeľka marketingovej divízie Epson Europe dodáva: „Inovatívny systém atramentových tankov prevrátil svet tlače naruby. Preto sme chceli vytvoriť video, ktoré bude podobne prekvapivé a nezabudnuteľné. Spoločnosť Epson sa preslávila ako značka stelesňujúca kvalitu, takže ľudia od nás nebudú očakávať zábavné, ironické a vysoko akčné video. Spolupráca s tímom MERCEDES AMG PETRONAS Formula One na tomto projekte bola úžasná. Lewis Hamilton dodal videu skutočnú charizmu, štýl a zábavnosť a pomohol nám ukázať inú stránku našej spoločnosti. Tento projekt vznikal rok a kreatívny tím, ktorý za ním stojí, bol pre celkové vyznenie úplne zásadný.“

O štábe

 

Epson spolupracoval so spoločnosťou Citizen Films, ktorej generálna riaditeľka Gretchen Shoring stála za produkciou obsahu. Rollo Hollins sa ujal réžie. K projektu boli prizvaní tvorcovia zvláštneho efektu zo štúdia Machine Shop, aby poskytli svoje zručnostii, a Rina Yang v roli kameramanky dodala projektu svojim jedinečným rukopisom výnimočný a prepychový nádych.

O tlačiarňach s atramentovým tankovým systémom (ITS)

 

Tlačiarne s atramentovým tankovým systémom majú revolučnú konštrukciu, ktorá ponúka bezproblémové a nízkorozpočtové riešenie pre každodennú tlač. Inovatívny systém ultra veľkoobjemových atramentových tankov eliminuje potrebu cartridgov. Oslobodzuje tak užívateľov od ich nákupu a výmeny. ITS tlačiarne využívajú miesto cartridgov nádoby na atrament, na ktoré sú tlačiarne napojené. To zákazníkom umožňuje vytlačiť tisíc stránok bez prerušenia alebo dodatočných nákladov.

(Zdroj: Tlačová správa Epson)