Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Notebook pod stromček: Technologické novinky, ktoré potešia aj ženy

Notebook pod stromček: Technologické novinky, ktoré potešia aj ženy
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 11. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Notebooky a tablety čoraz častejšie plnia funkciu módneho doplnku. Treba si však správne vybrať, aby vystihli osobitosť a potreby majiteľa alebo majiteľky. „Vianočným trhákom“ budú jednoznačne moderné zariadenia s operačným systémom Windows 10, ktoré spĺňajú tie najvyššie nároky na dizajn aj výkon. Vybrali sme pre vás tie najzaujímavejšie.

Acer Switch 12 Alpha

 

Multifunkčné dotykové zariadenie Acer Switch 12 Alpha s Windows 10 kombinuje výdrž a mobilitu. Je vybavené nastaviteľným vyklápacím stojanom. Ponúka tak možnosť plnohodnotnej práce na tablete aj notebooku. Jedinečná je aj funkcia digitálneho pera, ktorá umožňuje premeniť displej na skicár alebo poznámkový blok. Vďaka prenosnej konštrukcii, nastaviteľnej obrazovke a plnohodnotnej klávesnici je vhodným zariadením aj na cestách. Cena je od 1050 EUR.

Acer Switch 12 Alpha

Asus ZenBook Flip UX360

 

Štýlový a dômyselne prepracovaný dotykový ZenBook Flip UX360 má hrúbku iba 13,9 mm a váži 1,3 kg. Vyrobený je z odolného brúseného hliníku, vďaka čomu je ľahký a pritom vysoko odolný. Vybavený je batériou s vysokou kapacitou, ktorá vydrží až 12 hodín na jedno nabitie. Plynulé otváranie a zatváranie displeja v rozsahu 360° drží displej v akejkoľvek polohe. Ideálny spoločník pre všetkých, ktorí sú často na cestách. V predaji od 900 EUR.

Asus ZenBook Flip UX360

Dell Inspiron 13z Touch

 

Nový notebook Dell Inspiron 13z Touch s Windows 10 kombinuje vysoký výkon špičkového notebooku a univerzálnosť 13,3 palcového tabletu so zabudovaným stylusom, ktorým si môžete rýchlo zaznamenávať nápady a rovnako kresliť priamo na obrazovku. Táto funkcia v kombinácii s čistým dizajnom poteší všetkých kreatívcov. V predaji od 770 EUR.

Dell Inspirion 13z Touch

Dell XPS 13

 

Veľká obrazovka, malý notebook, Dell XPS 13 zaujme na prvý pohľad. Displej s uhlopriečkou 13 palcov nemá takmer žiadne okraje, je premyslene zasadený do šasi s veľkosťou 11 palcového notebooku. Notebook je mimoriadne tenký a ľahký (hmotnosť 1,26 kg), ľahko sa vojde do kabelky a ponúka komfort aj pri cestovaní. Okrem toho je vybavený veľkokapacitnou batériou, ktorá sa postará o napájanie aj počas extrémne náročného dňa.

Dell XPS 13

Dell XPS 13 Swarovski limited edition

HP Spectre x360

 

Luxusný dizajn a mimoriadna všestrannosť elegantného ultratenkého profilu z brúseného hliníka vzbudí pozornosť všade, kam s ním prídete. Vďaka batérii s predĺženou životnosťou môžete nabíjačku nechať pokojne doma; celý pracovný deň zvládnete na jedno nabitie. Prehliadanie fotografií, pozeranie videí a hranie hier si vychutnáte z akéhokoľvek uhla a zážitkom je aj zvuk z reproduktorov Bang&Olufsen.

HP Spectre x360

Lenovo Yoga 510

 

Notebook Lenovo Yoga 510 s Windows 10 vás oslobodí od napájacieho káblu. Vďaka ohybnému telu ho môžete používať v režime klasického notebooku, stojanu alebo dotykového tabletu. Veľkú uhlopriečku displeja ocenia všetci, ktorí potrebujú dostatočný komfort pri práci.

Lenovo Yoga 510

Lenovo Yoga 900

 

Mimoriadne adaptabilný 13,3 palcový dotykový notebook Lenovo Yoga 900 s Windows 10 pre náročných používateľov zaručuje pohodlnú prácu aj zábavu odkiaľkoľvek. Dotykové ovládanie uľahčuje prehliadanie webových stránok, hodí sa aj na sledovanie filmov či základné úpravy fotografií. Dostupný za cenu od 1250 EUR.

Lenovo Yoga 900

(Zdroj: Microsoft)