Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Sound BlasterX G6: Hi-res audio pre herné konzole aj PC

Sound BlasterX G6: Hi-res audio pre herné konzole aj PC
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
28. 8. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Creative oznámila uvedenie Sound BlasterX G6, najnovšieho prírastku do hernej série Sound BlasterX v kategórii zosilňovačov a USB zvukových kariet. Sound BlasterX G6 stavia na úspechu svojho predchodcu, zvukovej karty Sound BlasterX G5, avšak s významnými pridanými vylepšeniami.

Sound BlasterX G6 je zosilňovač DAC s vysokým rozlíšením a zvuková karta USB umožňujúca prehrávanie 32-bit / 384kHz PCM a DoP. Vybavená najpresnejšími zvukovými komponentmi, Sound BlasterX G6 prináša vylepšené audio a viac zábavy pre PS4, PC, Xbox a Nintendo Switch.

Ocenený dizajnový slúchadlový zosilňovač využíva technológiu bi-amplifikácie na samostatné napájanie každého kanála osobitne, čím prináša úplne novú úroveň presnosti a čistoty zvuku v nezmenenom bezstratovom modeli. Extrémne nízka výstupná impedancia s výkonom 1 Ohm perfektne poháňa citlivé 16 Ohm náušníky až po profesionálne herné súpravy a štúdiové slúchadlá so 600 ohm. Disponuje dekódovaním Dolby Digital, 7.1 virtuálnym priestorovým zvukom a postranným ovládaním hlasitosti.

Creative Sound BlasterX G6.

„Prišiel čas vdýchnuť do vašich hier nový život so Sound BlasterX G6, hráčskym zosilňovačom DAC a USB zvukovou kartou. Sound BlasterX G6 posúva hráčsky audio zážitok na úplne novú úroveň. Vďaka svojmu citlivo vyladenému a oceňovanému slúchadlovému zosilňovaču a podpornej schopnosti, 7.1 priestorovému zvuku a všetkým použitým komponentom ponúka Sound BlasterX G6 ten najlepší výkon v kategórii externých herných DAC a USB zvukových kariet,“ vyhlásil Low Long Chye, generálny riaditeľ spoločnosti Creative.

„Uvedomili sme si, že mnoho našich fanúšikov sa rozhodlo pre staršiu verziu G5 ako doplnok k PlayStation 4 a iným konzolám znamenajúc odklon od tradičného používania počítačov. Keďže stále viac ľudí žiada kvalitné audio, chceli sme ponúknuť ďalšiu možnosť s ešte lepším výkonom a komponentmi. "

Creative Sound BlasterX G6.

Sound BlasterX G6 obsahuje nasledujúce komponenty a funkcie:

 

• Kompatibilný so všetkým
Navrhnutý pre PS4, Nintendo Switch, Xbox a PC. Sound BlasterX G6 využíva optické pripojenie k PS4 a Xbox, pripojenie USB k PC a line-in pre Nintendo Switch. Pre Nintendo Switch Sound BlasterX G6 tiež funguje aj v režime USB Dock .

• 130 dB DNR, 32-bitový 384 kHz DAC
Ultra dynamický rozsah 130 dB. Pokročilý 32-bitový modulátor so svojou novou technológiou zabezpečuje to najlepšie audio bez skreslenia zvuku.

• Podpora formátov Hi-Res Audio
32-bitové formáty 384kHz PCM a DoP s vysokým rozlíšením zaručujú autentickosť a presnosť počúvanej hudby

• Slúchadlový zosilňovač
Každý zvukový kanál je individuálne zosilnený pre poskytnutie úplne novej úrovne autentickosti zvuku. Extrémne nízka výstupná impedancia s výkonom 1 Ohm perfektne poháňa citlivé 16 Ohm náušníky až po profesionálne herné súpravy a štúdiové slúchadlá so 600 ohm.

• Zamerané na hráčov
Sound BlasterX G6 bol navrhnutý pre hráčov PS4, Nintendo Switch, PC a Xbox. Vďaka rôznym gamingovým funkciám, ako je dekódovanie Dolby Digital a ovládanie hlasitosti Sidetone, Sound BlasterX G6 ponúka obrovské vylepšenie pre predvolený zvuk základnej dosky. Nastavte si hlasitosť prehrávania slúchadiel/reproduktorov a postranný zvuk na optimalizáciu audia pomocou dotyku tlačidla.

• Prvotriedna technológia spracovania zvuku
Vychutnajte si plné prispôsobenie zvuku a zdokonalený audio realizmus so 7.1 priestorovou virtualizáciou, presnými povelmi, zvýraznením basov a vylepšením hráčskej hlasovej komunikácie pomocou audio súpravy Sound Blaster Connect.

Cena a dostupnosť

 

Sound BlasterX G6 bude k dispozícii na stránke Creative.com za cenu 149,99 EUR.

Creative Sound BlasterX G6.

(Zdroj: Tlačová správa Creative)