Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

All-in-One počítač Asus pribalil do podstavca bezdrôtové nabíjanie

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
23. 10. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Takzvané All-in-One počítače sú ideálnym riešením pre ľudí, ktorí nemajú dostatok miesta alebo nechcú riešiť kam postaviť veľký počítač, tak aby nezavadzal. Obsahujú totiž všetok potrebný hardvér priamo v monitore. Najnovší prírastok do rodiny All-in-One počítačov z dielne Asusu sa pritom okrem rozlíšenia 4K môže pochváliť aj tým, že v jeho podstavci sa nachádza technológia pre rýchle bezdrôtové nabíjanie.

Nový All-in-One počítač Asus Zen AiO 27 je podľa výrobcu navrhnutý tak, aby používateľom priniesol „dokonalý zážitok z tohto typu počítačov“. Jeho 27 palcový multi-dotykový displej so zobrazovacou technológiou NanoEdge má rozlíšenie 4K (3 840 x 2 160 pixlov). Nechýba mu webová kamera s rozlíšením 720p pre videokonferencie a prihlasovanie do operačného systému prostredníctvom biometrickej technológie detekcie tváre.

All-in-One počítač Asus Zen AiO 27.

Podstavec All-in-One počítača pritom poslúži aj ako 7,5 W bezdrôtová nabíjačka, takže používateľ môže počas práce na počítači pohodlne nabíjať svoj smartfón kompatibilný s technológiou Qi. Operačný systém Windows 10 Pro je poháňaný procesorom 8. generácie Intel Core i7-8700T spolu so 16 GB oopračnej pamäte DDR4 RAM. Grafický výkon zabezpečí karta Nvidia GeForce GTX 1050 a vnútorné úložisko prichádza v kombinácii 2 TB SATA HDD a 1 TB PCIe SSD. K dispozícii je aj podpora pre hlasového asistenta Amazon Alexa.

All-in-One počítač Asus Zen AiO 27.

Konektorová výbava obsahuje porty USB 3.1, USB-C a USB 2.0, vstup a výstup HDMI, RJ-45 LAN a microSD. Bezdrôtovú komunikáciu zabezpečia technológie Bluetooth 5.0 a Dual-band 802.11ac Wi-Fi. Ozvučenie majú na starosti štyri 16 W reproduktory z dielne spoločnosti Harmon Kardon.

Nový All-in-One počítač Asus Zen AiO 27 sa dodáva priamo s bezdrôtovou klávesnicou a myšou. K dispozícii je za odporúčanú maloobchodnú cenu 1 999 dolárov.

All-in-One počítač Asus Zen AiO 27.