Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Microsoft uvádza vylepšené notebooky a rad slúchadiel Surface

Microsoft uvádza vylepšené notebooky a rad slúchadiel Surface
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 5. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Microsoft sa rozhodla aktualizovať svoje hardvérové portfólio zariadení z rodiny Surface a predstavila najnovšie notebooky Surface Book 3 a Surface Go 2, ako aj slúchadlá Surface Headphones 2 a nové slúchadlá do uší Surface Earbuds.

Odpoveďou Microsoftu na Apple AirPods sú úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Surface Earbuds. Tie sú vybavené dotykovými ovládacími prvkami, môžu sa pochváliť až celodennou výdržou batérie a niektorými šikovnými integráciami s kancelárskym balíkom Office 365, ako je napríklad možnosť si nechať čítať vaše e-maily z programuu Outlook. Microsoft Surface Earbuds budú v predaji od 12. mája za cenu 129 dolárov.

Microsoft Surface Earbuds.

Dokonalejší, no drahší, zvukový zážitok poskytnú bezdrôtové slúchadlá Microsoft Surface Headphones 2. Výrobca sľubuje až 20 hodinovú výdrž batérie, nastaviteľnú technológiu potláčania okolitých ruchov a 13 úrovní kontroly okolitého hluku, aby ste si mohli svoje zvukové prostredie prispôsobiť podľa aktuálnych potrieb. Slúchadlá budú v predaji tiež od 12. mája a budú stáť 249 dolárov.

Microsoft Surface Headphones 2

Nový model notebooku Microsoft Surface Book 3 nadväzuje na model Surface Book 2 z roku 2017 a ide o najvýkonnejší prenosný počítač, aký kedy spoločnosť Microsoft uviedla na trh. Dostupné konfigurácie zahŕňajú najnovšie procesory 10. generácie Intel Core, až 32 GB operačnej pamäte RAM a až 2 TB úložiska typu SSD. Grafické možnosti sú tiež pôsobivé, k dispozícii sú dedikované karty Nvidia GeForce GTX alebo Quadro RTX.

Podľa spoločnosti Microsoft získajú používatelia až o 50 percent vyšší výkon v porovnaní s predchádzajúcim modelom Surface Book 2 a viac ako 17 hodín výdrže batérie. Aj v prípade novinky sa dá displej odpojiť od tela s klávesnicou a používať ako tablet. K dispozícii sú 13-palcové a 15-palcové varianty. Notebook 2 v 1 sa začne predávať od 21. mája a jeho cena sa začína od 1 599 dolárov, v závislosti od konfigurácie.

Microsoft Surface Book 3

Ak sa vám to zdá byť príliš veľa, možno vás zaujme cenovo dostupnejší model Microsoft Surface Go 2. Toto zariadenie je navrhnuté ako alternatíva k modelu Surface Pro. Ide primárne o tablet, ktorý s použitím prídavnej klávesnice dokáže pracovať ako notebook. Surface Go 2 má 10,5 palcový displej a podľa spoločnosti Microsoft je až o 64 percent rýchlejší, ako jeho predchodca. Dotykové pero a kryt s klávesnicou sa predávajú zvlášť, no samotný Surface Go 2 sa bude predávať od 12. mája za 399 dolárov.

Microsoft Surface Go 2