Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Razer aktualizuje svoj výkonný herný notebook Blade Stealth 13

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 10. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Razer Blade Stealth 13 sa radí medzi najlepšie herné notebooky, ktoré si obľúbili herní nadšenci z celého sveta. Výrobca práve oznámil aktualizáciou tohto modelu, ktorá okrem najnovšieho procesora 11. generácie Intel Core zahŕňa aj voliteľný OLED displej.

Jedinou skutočne veľkou zmenou oproti modelu herného notebooku Blade Stealth 13, ktorý bol predstavený v apríli tohto roku, sa zdá byť procesor. Pripravovaný nový model bude poháňaný procesorom najnovšej generácie Intel Core i7-1165G7. Dodávať sa bude s dedikovanou grafickou kartou GeForce GTX 1650 Ti, 16 GB operačnej pamäte RAM a s 512 GB úložiskom, ktoré sa dá rozšíriť. Spoločnosť Razer tvrdí, že pri vytváraní obsahu je nový notebook „až 2,7-krát“ rýchlejší a pri kancelárskej produktivite „o 20% rýchlejší“ ako predchádzajúca generácia.

Aktualizovaný herný notebook Razer Blade Stealth 13.

Ďalšou zmenou je, že teraz existuje možnosť si zvoliť dotykový OLED displej s rozlíšením Full HD, ktorý pokryje až 100 percent farebnej škály DCI-P3. To príde vhod pre tvorcov obsahu, ktorí potrebujú presné farby. Pre hráčov hier však rovnako ako pri predchádzajúcom modeli bude viac zaujímavejší variant s bezdotykovým FHD displejom, ktorý sa môže pochváliť obnovovacou frekvenciou až 120 Hz. Je to pritom doteraz najvyššia obnovovacia frekvencia, akú môže mať 13-palcový notebook.

Aktualizovaný herný notebook Razer Blade Stealth 13.

Spoločnosť Razer tvrdí, že s novým modelom sa dočkáte aj zvýšenia kvality zvuku. Aktualizovaný Blade Stealth 13 prichádza s novou zvukovou aplikáciou od THX, ktorá umožní používateľovi prepínať prednastavené zvukové profily pre rôzne scenáre (filmy, hry, hudba a tak ďalej). Samozrejme je tu možnosť si vytvoriť aj vlastný zvykový profil.

Nový herný notebook Razer Blade Stealth 13 je už k dispozícii prostredníctvom webových stránok výrobcu za cenu 1 799 dolárov. Do vybraných maloobchodov by mal doraziť neskôr na jeseň.

Aktualizovaný herný notebook Razer Blade Stealth 13.