Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Prvé herné kreslo od Razeru sa chváli efektívnou bedrovou podporou

Prvé herné kreslo od Razeru sa chváli efektívnou bedrovou podporou
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 10. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Razer predstavila vôbec svoje prvé herné kreslo s názvom Iskur. A vyzerá to tak, že vývojári sa rozhodli do veľkej miery skopírovať jednu z dnes často obľúbených položiek. Nové herné kreslo má podobný dizajn a ako konkurenčné produkty, no spoločnosť Razer kladie špeciálny dôraz na podporu chrbtice hráčov.

Nové herné kreslo Razer Iskur bolo podľa výrobcu navrhnuté a vyvinuté vo vlastnej réžii, no i tak má množstvo podobných prvkov ako iné herné kreslá na trhu. Dá sa porovnať dizajn, mechanizmus nakláňania, šitie či až takmer identické 4D polohovateľné operadlá na ruky, ktoré sa dajú upraviť na výšku, posunúť do strany, posunúť dopredu alebo sa dajú pod miernym uhlom nakloniť dopredu či dozadu.

Nové herné kreslo Razer Iskur má 4D polohovateľné operadlá na ruky.

No spoločnosť Razer jednoznačne stavia herné kreslo Iskur pred konkurenciu vďaka svojmu efektívnemu systému bedrovej podpory, ktorá si môže používateľ nastaviť podľa svojich potrieb. Bedrová podpora má povrchovú úpravu, ktorá môže pripomínať kožu hada a nechýba ani odnímateľná podpierka hlavy či vystúpené bočnice. Kreslo má tiež mierne zakrivený chrbát, čo by malo údajne prispieť k lepšej ergonómii sedenia.

Porovnanie bedrovej podpory herného kresla Razer Iskur s inými kreslami.

Iskur dokáže uniesť hráčov s hmotnosťou až 136 kilogramov a je vhodné pre postavy s výškou do 189 centimetrov. Ako už býva pri značke Razer zvykom, kreslo má vyšívané krikľavo zelené logo, spolu so zelenými líniami po bokoch tela. Z prednej strany sedadla je navyše umiestnený nápis „For Gamers, by Gamers“, čo nie každému môže vyhovovať.

Herné kreslo Razer Iskur sa dá predbežne objednať na webových stránkach spoločnosti Razer za cenu 499 dolárov. Do maloobchodného predaja by malo doraziť neskôr v tomto roku.

Nové herné kreslo Iskur nesie výrazné prvky značky Razer.