Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nový Wi-Fi repeater zaistí video hovory bez trhania obrazu

Nový Wi-Fi repeater zaistí video hovory bez trhania obrazu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 3. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoľahlivé Wi-Fi pripojenie nebolo viac dôležitejšie ako počas pandémie ochorenia COVID-19, najmä ak človek často pracuje z domu, hrá hry alebo streamuje obsah. V týchotp rípadoch by mohol pomôcť nový zosilňovač Wi-Fi Super Boost, ktorý pomôže udržať stále rýchle bezdrôtové pripojenie na internet.

Malé šikovné zariadenie Wi-Fi Super Boost je schopné posunúť prácu z domu a zábavu na vyššiu úroveň. Vďaka dosahu až 16 kilometrov (10 míľ) a šírke pásma 2,4 GHz zvyšuje zosilňovač Wi-Fi Repeater Super Boost bezdrôtové pokrytie vo všetkých sieťach WLAN. Vytvára tak oveľa silnejší signál pre internetové pripojenie kdekoľvek vo vašej domácnosti. Vďaka prenosovej rýchlosti až 300 Mb / s môže tento Wi-Fi repeater v režime AP dokonca zmeniť káblové pripojenie na bezdrôtový prístupový bod.

Zariadenie pracuje s existujúcim pripojením na internet, aby zosilnilo silu bezdrôtového signálu a rozšírilo pripojenie do nedosiahnuteľných oblastí alebo miest, kde je vedenie káblov takmer nemožné. Kompaktný dizajn zariadenia Super Boost, ktoré je k dispozícii v čiernej alebo bielej farbe, sa môže pochváliť kompaktnými rozmermi s výškou 12,7 centimetra a šírkou 15,2 centimetra.

Zosilňovač Wi-Fi Super Boost.

Dá sa pritom zapojiť do akejkoľvek štandardnej zásuvky. Jeho prenosnosťou je to, že umožňuje ľahšie umiestnenie v akejkoľvek miestnosti v domácnosti, v kancelárii alebo na cestách. Vďaka bezpečnostnému šifrovaniu jedným dotykom si môže byť používateľ istý, že jeho osobné informácie zostanú v bezpečí.

Zosilňovač Wi-Fi Repeater Super Boost sa predáva za bežnú cenu 69 dolárov. Momentálne sa dá však získať za zľavnenú cenu 26,99 dolárov.