Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Stôl Magnus drží káble pod kontrolou pomocou magnetov

Stôl Magnus drží káble pod kontrolou pomocou magnetov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 5. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ak má človek na pracovnom stole niekoľko monitorov, smartfón, slúchádlá a ďalší hardvér, čoskoro narazí na problém povaľujúcich sa zamotaných káblov. Nový počítačový pracovný stôl Magnus od spoločnosti Secretlab však pomôže udržiavať poriadok s káblami pomocou magnetického systému.

Spoločnosť Secretlab je známa predovšetkým svojimi hernými kreslami a jej prvý príspevok v oblasti počítačových stolov je tak zameraný aj na hráčov, ale aj tí, ktorí pracujú z domu, môžu jeho funkcie považovať za užitočné.

Počítačový pracovný stôl Secretlab Magnus.

Počítačový pracovný stôl s názvom Magnus je väčšinou vyrobený z ocele a zvládne úžitkové zaťaženie až do 100 kilogramov, takže by mal byť schopný uniesť počítač v plnej veľkosti, niekoľko monitorov, periférnych zariadení, zvukový hardvér a ďalšie príslušenstvo. Jeho kovová konštrukcia pomáha pritom aj pri správe káblov.

Rovnako ako mnoho kancelárskych stolov, aj stôl Magnus má v zadnej časti priehradku na ukrytie napájacích a iných káblov, no je možné si zvoliť niekoľko magnetických káblových úchytiek, remienkov a objímok, ktoré zabránia rozdeleniu káblov. Spoločnosť Secretlab dokonca pridala magnetický vešiak na slúchadlá, aby mohli byť vždy po ruke.

Počítačový pracovný stôl Secretlab Magnus.

Samotný stôl má rozmery 150 x 70 centimetrov a je dodávaný s podložkou z umelej kože s magnetickými remienkami na koncoch, aby bolo zaistené, že zostane na svojom mieste. Stôl je vysoký 73,5 centimetra, no ak to nestačí, je možné nastaviť jeho výšku až o 20 milimetrov. Atmosféru herného stola zdôrazní svetelný pás, ktorý obsahuje 96 RGB farebných LED diód.

Stôl Magnus sa dá teraz predbežne objednať za cenu 449 dolárov, pričom dodávka je naplánovaná na august. Súprava na správu kabeláže, ktorá pozostáva z troch magnetických káblových úchytiek, 10-tich upevňovacích remienkov a dvoch magnetických objímok na káble stojí 44 dolárov. Výrobca pripravuje do budúcnosti vydať aj pracovný stôl menšej veľkosti.

Počítačový pracovný stôl Secretlab Magnus.