Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Okamžitý rozkladací stan 2 Second Easy pojme po novom až tri osoby

Okamžitý rozkladací stan 2 Second Easy pojme po novom až tri osoby
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
13. 7. 2022
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Stan Quechua 2 Second Tent je už 15 rokov jedným z najrýchlejších a najjednoduchších spôsobov, ako prejsť od príchodu do tábora k spaniu v úplne uzavretom pohodlí. V roku 2020 spoločnosť Quechua a materská spoločnosť Decathlon aktualizovali roky starý dizajn a vydali stan 2 Second Easy, ktorý je ešte uhladenejším variantom s rýchlejším balením a tradičnejšou konštrukciou stanu. V pôvodnom modeli sa vyspia dve osoby a teraz Decathlon rozširuje rodinu o trojčlenný variant, ktorý sa rovnako rýchlo a ľahko rozkladá a balí.

Originálny stan 2 Seconds Tent mal dvojstennú konštrukciu s vonkajším plášťom odolným voči poveternostným vplyvom a samostatnou vnútornou spálňou. Integrované tyče zo sklených vlákien umožnili, aby sa stan po vybalení vypružil do požadovaného tvaru. Spoločnosť Quechua dodnes ponúka pôvodný stan 2 Seconds Tent v rôznych veľkostiach.

 

Rýchlo sa rozkladací stan 2 Second Easy 3P.

Pred dvoma rokmi samostatne uviedla na trh model 2 Second Easy ako úplne prepracovaný model, ktorý sa má rozkladať ešte ľahšie ako pôvodný. Model Easy nahrádza pružné integrované tyče skladacím rámom, ktorý sa rozkladá zatiahnutím za dve šnúry a rozloží sa stlačením dvoch tlačidiel. Namiesto balenia do veľkého kotúča ako pôvodný stan 2 Second Tent sa 2 Second Easy balí do tradičnejšieho tvaru rolky na pohodlnú prepravu.

Rýchlo sa rozkladací stan 2 Second Easy 3P.

Keďže stan 2 Second Easy je určený len pre dve osoby, jeho rozsah bol pri uvedení na trh obmedzený. To, čo by naozaj pomohlo, je model postavený pre štyri a viac osôb, pretože rodiny by z takejto konštrukcie s rýchlym rozkladaním určite mohli profitovať. Spoločnosť Quechua sa k tomu približuje s novým modelom Easy pre tri osoby, ktorý pridáva viac ako 38 centimetrov na šírku a vytvára takmer štvorcovú podlahu s rozmermi 205 x 210 centimetrov. Stan tiež narástol o 17,8 centimetra a dosiahne tak výšku niečo cez 127 centimetrov. Po zložení do 8,2 kilogramového balíka má rozmer 71 x 22 x 22 centimetrov.

Rýchlo sa rozkladací stan 2 Second Easy 3P.

To, čo stan 2 Second Easy 3P nemení, je rýchly, jednoduchý systém nastavenia a rozloženia pomocou šnúrky / tlačidla alebo štvorvrstvová látka Fresh & Black, ktorá je navrhnutá tak, aby udržiavala interiér až o 1 stupeň Celzia chladnejší a o 99 % tmavší, ako by bol inak.

Model 2 Second Easy 3P sa oficiálne začne predávať v septembri za maloobchodnú cenu 249 dolárov. Model Easy 2P Fresh & Black je k dispozícii už teraz za cenu 199 dolárov.