Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Titánový nástroj na založenie ohňa Infinity toho dokáže oveľa viac

Titánový nástroj na založenie ohňa Infinity toho dokáže oveľa viac
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 2. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Podpaľač je vždy dobrým nástrojom na prežitie, ktorý si môžete vziať so sebou na výpravy do divočiny. Multifunkčné náradie Infinity obsahuje takúto pomôcku a poskytne aj niekoľko ďalších funkcií, Navyše je vyrobené z obľúbeného materiálu pre outdoorové vybavenie, ktorým je odolný titán.

Vďaka titánovému telu má multifunkčný nástroj Infinity hmotnosť len 36 gramov a dodáva sa so „železnou tyčou“, ktorá je uložená v dutom tele nástroja, keď sa nepoužíva. Keď chce používateľ založiť oheň, vytiahne tyč a udrie ňou o vonkajšiu vrúbkovanú časť nástroja, čím vzniknú iskry.

Multifunkčný nástroj s podpaľačom Infinity.

Odnímateľná horná časť nástroja Infinity je vybavená pružinovým klipom, ktorý umožňuje rýchle a jednoduché nasadenie a odopnutie z pútka na opasku, popruhu batohu a podobne. Na samotnej hornej strane má tiež tvrdú keramickú guľôčku, ktorú možno použiť na rozbitie skla automobilového okna v prípade nehody.

Multifunkčný nástroj s podpaľačom Infinity.

Spodný koniec nástroja obsahuje páčidlo / vyťahovač klincov, ktorý dokáže prerezať aj materiály, ako je napríklad baliaca páska na škatuli. Okrem toho sa tu nachádza otvárač na fľaše a otvor na šesťhranný kľúč / skrutkovač na bity, ktorý možno použiť so štandardnými skrutkovacími bitmi tretích strán.

Multifunkčný nástroj s podpaľačom Infinity.

Vnútorný priestor multifunkčného nástroja Infinity je vodotesný podľa normy IPX8, čo znamená, že vydrží ponorenie do hĺbky 1 metra. To pomáha udržať železnú tyč v suchu, hoci ak používateľom až tak nezáleží na vytváraní iskier, môžu tyč vynechať a namiesto toho vnútra uložiť predmety, ako sú zápalky, tabletky alebo niekoľko šesťhranných skrutkovacích bitov.

Multifunkčný nástroj s podpaľačom Infinity.

Nový multifunkčný nástroj s podpaľačom Infinity sa dá získať prostredníctvom podpory prebiehajúcej startup kampane na portáli Kickstarter v sume od 45 USD. Plánovaná maloobchodná cena bola stanovená na 59 USD. Dodávka prvých kusov pre podporovateľov kampane je naplánovaná na apríl 2023.