Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Hive: Prenosný stojan na dve hojdacie siete aj s prístreškom

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 4. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Existuje viacero verzií prenosných stojanov na hojdacie siete, no takmer všetky majú minimálne jednu spoločnú vlastnosť: udržia len jednu hojdaciu sieť. Nový stojan Hive od spoločnosti Yobogear sa dá postaviť kdekoľvek, aby sa hojdanie stalo záležitosťou aj pre páry, a drží tak dve hojdacie siete vedľa seba. Hliníkový rám sa ľahko balí a prenáša, nevyžaduje žiadne kolíky, nastavuje sa pomocou teleskopickej tyče a po pridaní jednoduchej plachty slúži aj ako prístrešok.

Spoločnosť Yobogear vyrába stojany na hojdacie siete na cestách od roku 2015. V portfóliu už má dva prenosné stojany pre jednu hojdaciu sieť v podobe ultraľahkého 2,3 kilogramového modelu Freedom a voľne stojaceho 3,4 kilogramového modelu Cricket. Nový model Hive pridáva do ponuky prenosné riešenie pre dve a viac osôb.

Prenosný stojan na dve hojdacie siete Yobogear Hive.

Prenosný stojan na hojdacie siete Hive sa prenáša v balení s kompaktnými rozmermi 81 x 15 x 15 centimetrov, ktoré je navrhnuté tak, aby sa dalo ľahko uskladniť doma aj vo vozidle. Jeho hmotnosť je 6,8 kilogramu a spolieha sa na teleskopické hliníkové tyče s priemerom 3 centimetre, konštrukčné priečniky a kolená a napínacie laná, z ktorých sa vyskladá rám s rozmermi od 3,4 do 4,4 x 1,5 metra. Používatelia môžu nastaviť dĺžku nôh a teda výšku stojana, ako aj celkovú dĺžku stojana.

Prenosný stojan na dve hojdacie siete Yobogear Hive.

Stojan Hive je primárne určený pre dve hojdacie siete, ale možno ho použiť aj pre jednu hojdaciu sieť alebo dokonca pre kombináciu dvoch hojdacích sietí vedľa seba a menšej detskej hojdacej siete alebo hojdacej siete s výbavou nad sebou. Jeho veľké rozmery a nosnosť až 340 kilogramov umožňujú, aby udržal prakticky akúkoľvek hojdaciu sieť. Systém Hive je navrhnutý tak, aby fungoval s hojdacími sieťami aj s hojdacími stanmi. Výrobca pritom tvrdí, že stojan Hive je jediný prenosný stojan na trhu, ktorý dokáže udržať dve osoby v samostatných hojdacích sieťach vedľa seba.

Prenosný stojan na dve hojdacie siete Yobogear Hive.

Rám Hive navyše dokáže s pomocou jednej plachty premeniť stojan na prístrešok s dvomi hojdacími sieťami. Používatelia môžu plachtu prehodiť cez vrchol alebo pod vrchol rámu a podľa potreby ju pripevniť. Spoločnosť Yobogear na tento účel poskytuje pripojiteľné predlžovacie tyče.

Prenosný stojan na dve hojdacie siete Yobogear Hive.

Prenosný stojan na dve hojdacie siete Yobogear Hive sa dá získať prostredníctvom už financovanej startup kampane na portáli Kickstarter za 799 USD, čo je zľava 400 USD z plánovanej maloobchodnej ceny. Dodávka prvých kusov pre podporovateľov kampane by sa mala začať v júli 2023.

Prenosný stojan na dve hojdacie siete Yobogear Hive.