Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Infinity Game Board vtesná množstvo stolných hier do špeciálneho tabletu

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
18. 4. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Aj keď sú videohry populárnejšie ako kedykoľvek predtým, stále sa dá dobre zabaviť aj hraním starých dobrých stolných hier. Nové zariadenie Infinity Game Board im pritom poskytne špičkové technologické spracovanie tým, že umožní prístup k viac ako 100 stolným hrám na systémovo špecifickom dotykovom tablete.

Zariadenie Infinity Game Board vyrába americká spoločnosť Arcade1Up, ktorá je známa najmä svojimi klasickými arkádovými videohrami. Spoločnosť tiež úspešne vydala Infinity Game Table, čo je v podstate drahší, väčší a menej prenosný predchodca nového zariadenia Infinity Game Board.

Špeciálny tablet pre hranie digitálnych stolných hier Infinity Game Board.

Rovnako ako Table, aj Board prináša bezplatný prístup k 50-tim hrám spoločnosti Hasbro na stiahnutie, vrátane osvedčených obľúbených hier, ako sú Monopoly, Trivial Pursuit, Yahtzee, Clue, Scrabble, Sorry a Candy Land. Používateľom, ktorí sú ochotní za ne aj zaplatiť, je k dispozícii viac ako 100 hier, vrátane titulov, ktoré sú jedinečné pre Arcade1Up.

Špeciálny tablet pre hranie digitálnych stolných hier Infinity Game Board.

Samotné zariadenie má podobu 18,5-palcového dotykového tabletu s rozlíšením 1 080p a funkciou citlivej hmatovej odozvy. Naraz môže hrať až šesť ľudí, a to buď osobne, alebo online (pri niektorých hrách) cez Wi-Fi pripojenie. A ak je hra prerušená pred jej skončením, možno ju uložiť a dokončiť neskôr.

Špeciálny tablet pre hranie digitálnych stolných hier Infinity Game Board.

Špeciálny tablet pre hranie digitálnych stolných hier Infinity Game Board sa dá objednať cez webovú stránku výrobcu za cenu 499,99 USD. Pre dlhšie hranie na cestách je k dispozícii sekundárna externá batéria.