Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Ultraľahká kempingová stolička, ktorá sa dá postaviť už za 5 sekúnd

Ultraľahká kempingová stolička, ktorá sa dá postaviť už za 5 sekúnd
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 5. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Sitpack predstavila aktualizovanú verziu skladacej kempingovej stoličky Campster 2, ktorá sa dá zbaliť do veľkosti zhruba 1,5-litrovej fľaše s vodou, pričom sa dá postaviť už za päť sekúnd a poskytne tak pohodlné miesto na sedenie s nosnosťou až 136 kilogramov kdekoľvek sa používateľ rozhodne oddychovať.

Ultraľahká kempingová stolička Campster 2 váži 1,36 kilogramu a má štvornohý hliníkový rám, ktorý vyzerá stabilnejšie ako základňa na štýl statívu v pôvodnej verzii. Sedacia časť je umiestnená vo výške 30,5 centimetra nad zemou. Sedadlo má hranatejší tvar v štýle vedra, ktoré pripomína iné nízke skladacie stoličky. Táto nižšia výška môže, ale nemusí byť výhodou, v závislosti od preferencií používateľa.

Kempingová skladacia stolička Sitpack Campster 2.

Spodný rám skladacej stoličky Campster 2 tiež umožňuje rýchlejšie nastavenie. Rám sa rýchlo rozvinie a rozloží do tvaru, čím sa rozprestrie aj tkanina stoličky. Z cestovného balenia sa na funkčnú stoličku dá postaviť už za päť sekúnd, čo je dvakrát rýchlejšie ako v prípade pôvodného modelu. Keď je čas pohnúť sa z miesta, Campster 2 sa zbalí do 35-centimetrovej cestovnej formy, ktorú výrobca prirovnáva k veľkosti 1,5-litrovej fľaše s vodou.

Kempingová skladacia stolička Sitpack Campster 2.

Spoločnosť Sitpack založila startup kampaň na portáli Kickstarter, kde kempingovú skladaciu stoličku Campster 2 ponúka od 59 USD. K dispozícii sú tiež balíky za 129 USD, ktoré zahŕňajú príslušenstvo, ako je izolovaný poťah sedadla pre teplo v chladnom počasí a podložka, ktorá sa pripevňuje na všetky štyri nohy, aby sa zabránilo ich ponoreniu do piesku alebo inej mäkkej pôdy. Kampaň je už zafinancovaná a ak bude všetko úspešne pokračovať, spoločnosť začne s dodávkou prvých kusov v júli tohto roku.

Kempingová skladacia stolička Sitpack Campster 2.