Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

TS: Asus myslí na gamerov, tešte sa na novinky ROG

TS: Asus myslí na gamerov, tešte sa na novinky ROG
Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
6. 10. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť ASUS uvádza herné notebooky Republic of Gamers (ROG) G Series G551 a G771 - nové modely predstavujú oproti svojim predchodcom výkonnostný skok. Vďaka procesorom Intel® Core™ i7 a grafickým kartám NVIDIA® GeForce® GTX™ sú určené herným fanúšikom a plynulo vykreslia všetky dnešné hry v najvyššej kvalite. Notebooky G Series prezentujú vizuály pomocou širokouhlých IPS displejov s Full HD rozlíšením. K dispozícii je aj 4K/UHD-ready Trinity Display výstup pre viaceré monitory.

Charakteristický dizajn rady G Series tvorí matná čierna povrchová úprava z brúseného hliníka s červenými zrezanými hranami a osvetlené ROG logo na veku. Klávesnice sú navrhnuté špeciálne pre hráčov a takmer nehlučný chladiaci systém odstraňuje teplo s minimom zvuku.

Herný výkon pre nadšencov
Nové notebooky G Series sú poháňané procesormi Intel Core až do i7 a poskytujú výkon, ktorý vyžadujú najnovšie hry. Grafické karty NVIDIA GeForce GTX 850M/860M s technológiou Microsoft DirectX 11 zabezpečujú ostrejšie vizuály a plynulejšie animácie v hrách. Aby notebooky G Series zvládli obrovský výkon, sú vybavená pokročilým chladiacim systémom. Ten efektívne odstraňuje teplo s minimálnym hlukom a neruší herný zážitok.

Audiovizuály, ktoré tvoria herné svety
Rada G Series je dostupná vo veľkostiach 15 a 17 palcov (G551 a G771) a môže byť nakonfigurovaná s displejom s rozlíšením až do Full HD (1920 x 1080). IPS displej má široké, 178-stupňové pozorovacie uhly, takže skreslenie farieb je minimálne aj pri pohľade z extrémnych pozícií. Hráči majú zaručené presné a realistické zobrazenie farieb. Technológia Trinity Display umožňuje prepojiť notebook G Series až s tromi externými displejmi cez rozhranie HDMI 1.4 alebo Mini DisplayPort 1, čo je ideálne pre hranie na viacerých monitoroch alebo multitasking prácu.
Technológia SonicMaster Premium reprodukuje bohatý a verný zvuk. ROG AudioWizard obsahuje 5 prednastavených režimov, ktoré sú prispôsobené pre rôzne herné žánre. Keďže väčšina hráčov pri LAN hraní využíva slúchadlá, notebooky G Series majú zabudovaný zosilňovač, ktorý bol navrhnutý a naladený zvukovými špecialistami z tímu ASUS Golden Ear.

ROG dizajn
Rada G Series vychádza z dizajnu ROG. Má matnú čiernu povrchovú úpravou z brúseného hliníka, červené zrezané hrany a osvetlené logo ROG na veku. Notebooky G Series sú špecifické aj celistvou klávesnicou a špeciálne označenými klávesmi WASD. Podsvietené klávesy svietia načerveno, čo uľahčuje hráčom hranie v slabo osvetlených priestoroch.

Cena a dostupnosť
ASUS ROG G551 a G771 budú na Slovensku dostupné od októbra 2014 v cene od 869 EUR s DPH. Bližšie informácie vám poskytne lokálny zástupca spoločnosti ASUS.

(Zdroj: TS Asus)