Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

E-bicykel v štýle mopedu poskytne silu na túlanie sa mimo mesta

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
21. 5. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Ride1Up uviedla off-roadovú verziu svojho plne odpruženého e-bicykla Revv 1, ktorý jazdí s podobnou atmosférou inšpirovanou mopedom, no získava množstvo kľúčových aktualizácií navrhnutých tak, aby „zlepšili váš zážitok z jazdy pri zdolávaní drsnejších terénov“.

Verzia DRT prináša vzrušenie inšpirované mopedom mimo vychodených trás, s prepracovanou geometriou rámu. Nový e-bicykel nazvaný ako Revv 1 DRT má tak predĺžený podvozok, dlhší zadný trojuholník, spodnú konzolu posunutú dozadu pre zvýšenie výkonu a mierne vyššiu výšku stojanu. Jazdci môžu tiež namontovať odnímateľnú platňu z kovovej zliatiny do otvoreného otvoru pod „palivovou nádržou“ na ťahanie príslušenstva kompatibilného so systémom Molle.

Terénny e-bicykel v štýle mopedu Revv 1 DRT.

Terénny mopedový e-bicykel má tlmenie nárazov riešené prostredníctvom dvojkorunkovej odpruženej vidlice s hydraulickým blokovaním / nastaviteľným predpätím, ktorá má zdvih 150 mm, a zadným tlmičom s nastavením odskoku, kompresie a predpätia pre lepšie prispôsobenú jazdu, ktorý ponúka 76 mm zdvihu.

Terénny e-bicykel v štýle mopedu Revv 1 DRT.

DRT sa dodáva ako e-bicykel triedy 2 (maximálna rýchlosť 32 km / h) po vybalení, ale dá sa prepnúť na triedu 3 (45 km / h) alebo odomknúť pre jazdu v teréne pomocou 3,5-palcového displeja na riadidlách. Jazdí s 52-V / 1 000-W prevodovým nábojovým motorom od spoločnosti Bafang, ktorý vytvára krútiaci moment až 95 Nm pre „horúci dávku adrenalínu, keď otočíte plynom alebo pedálom“. K dispozícii je aj funkcia boost pre dočasné zvýšenie výkonu počas stúpania do kopca.

Terénny e-bicykel v štýle mopedu Revv 1 DRT.

Batéria v podobe palivovej nádrže s kapacitou 1 040 Wh je zložená 21 700 článkov Samsung. 20-palcové kolesá sú lúčové a obuté do terénnych hrboľatých 4-palcových pneumatík Innova na mieru. Spoločnosť Ride1Up poznamenáva, že toto nastavenie nepriaznivo ovplyvní účinnosť batérie pri jazde na chodníku, aj keď existuje možnosť zakúpiť si druhú batériu na dlhší dojazd.

Spoľahlivý brzdný výkon zabezpečujú 4-piestové hydraulické brzdy s vypínaním motora a 203 mm kotúče. E-bicykel má tenké sedadlo, vysoké / nízke predné svetlomety v štýle motocykla získavajú vlastnú kapotáž, navyše je tu brzdové zadné svetlo, blatníky inšpirované motocrossom a bočný stojan.

Terénny e-bicykel v štýle mopedu Revv 1 DRT.

Terénny e-bicykel v štýle mopedu Revv 1 DRT má v súčasnosti cenu pred uvedením na trh 2 495 USD (okolo 2 296 EUR), pričom sa očakáva, že dodávka zákazníkom začne začiatkom júna. Medzi voliteľné doplnky patrí odkladacia klietka do otvoru v strede a zadný nosič.