Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Kempingová lampa Lovork využíva prídavné moduly pre až 8 funkcií

Kempingová lampa Lovork využíva prídavné moduly pre až 8 funkcií
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
18. 6. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nikto nemá rád si pri kempovaní so sebou brať viac vybavenia, ako je potrebné. Nová modulárna kempingová lampa Lovork je navrhnutá s ohľadom na túto skutočnosť, pretože obsahuje až osem funkcií, ktoré sa vtesnali do jediného systému.

Základom nastavenia je samotný modul valcového svietidla / baterky. Jeho ABS telo potiahnuté gumou obsahuje 3,7 V lítium-iónovú batériu s kapacitou 5 000 mAh. Navyše má v spodnej časti silný magnet a v hornej časti pole stmievateľných RGB LED diód. Tieto LED diódy, ktoré sa nachádzajú za priesvitným polykarbonátovým panelom, je možné nastaviť na rôzne teploty a intenzity farieb s maximálnym výkonom 200 lúmenov. Doba výdrže batérie pri tomto nastavení je osem hodín.

Modulárna kempingová lampa Lovork 8 v 1.

Magnet umožňuje pripevnenie svietidla k feromagnetickým povrchom, ako sú napríklad kapoty áut. Navyše umožňuje pripojenie ďalších modulov systému k modulu svietidla, ktorý slúži ako ich zdroj energie. Medzi týmito ďalšími modulmi sú dva typy svietidiel, a to svetlomet a zaostriteľný reflektor. Obidva majú maximálny výkon až 500 lúmenov. Vtedy je ich prevádzková doba údajne 2,8 hodiny.

K dispozícii je tiež 10-wattový / 2,5-kilopascalový modul vzduchového čerpadla, ktorý obsahuje tri typy trysiek, spolu s modulom chladiaceho ventilátora s gumenými lopatkami. Ventilátor je údajne schopný pohybovať sa rýchlosťou až 5,5 m vzduchu za sekundu po dobu 8,5 hodiny na jedno nabitie batérie.

Modulárna kempingová lampa Lovork 8 v 1.

Používatelia môžu tiež osadiť modul 5-wattoého Bluetooth reproduktora s 8 8 hodinami prevádzky pri maximálnom výkone, alebo modul na odpudzovanie komárov (2 hodiny prevádzky). Posledný menovaný modul funguje tak, že zahrieva tablety odpudzujúce komáre a môže pojať dve tieto tablety naraz pre naozja otravné komáre.

Nakoniec, ako je to v prípade takmer všetkých elektronických outdoorových zariadení v súčasnosti, modul lampy a teda jeho batéria sa dá použiť aj na napájanie iných vecí, ako sú smartfóny. Celková hmotnosť všetkých komponentov je pritom 850 gramov. Môžu sa prenášať spolu v priloženom puzdre a sú odolné voči striekajúcej vode v kategórii IPX4.

Modulárna kempingová lampa Lovork 8 v 1.

Modulárna kempingová lampa Lovork 8 v 1  je v súčasnosti predmetom startup kampane na portáli Kickstarter, kde sa dá získať za podporu v sume od 89 USD (približne 83 EUR) za kompletnú súpravu. Plánovaná maloobchodná cena je 159 USD (asi 148 EUR). Dodávka by sa mala začať v auguste.