Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

TS Creative: Uvedenie nových herných slúchadiel Rage V2.0

TS Creative: Uvedenie nových herných slúchadiel Rage V2.0
Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
14. 11. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Creative Technology Ltd predstavila novú verziu populárnych bezdrôtových herných slúchadiel Sound Blaster® Tactic3D® Rage Wireless V2.0 a káblových herných slúchadiel Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2.0 pre PC, Mac, PlayStation® 4 a Xbox® One.

Špičková prispôsobiteľná hlasová a zvuková technológia SBX Pro Studio™, 50mm FullSpectrum zvukové meniče a odnímateľný mikrofón s rušením okolitého hluku z predchádzajúcej verzie, kde nová verzia teraz zahŕňa aj podporu pre proprietárnu technológiu spoločnosti Creative – režim Scout Mode pre PC a Mac.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových herných slúchadiel Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless V2.0 a káblových herných slúchadiel Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2.0:
Podpora nových herných konzol:
• NOVINKA: Podpora pre PlayStation 4
Nové herné slúchadlá Sound Blaster Tactic3D Rage V2.0 pre PC a Mac sú kompatibilné s PS4™. Bezdrôtové slúchadlá Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless V2.0 možno pohodlne bezdrôtovo pripojiť k PS4 a vychutnať si neobmedzené herné zážitky a bezkonkurenčný zvuk. Nové káblové herné slúchadlá Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2.0 sa pripájajú cez USB priamo k ovládaču PS4 pre úžasný virtuálny priestorový zvuk.
• NOVINKA: Podpora pre Xbox One
Káblové herné slúchadlá Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2.0 sú ešte viac univerzálnejšie, vhodné pre hráčov oboch typov herných konzol, rovnako ako aj pre hráčov na PC/Mac. Zapojením 4-pólového kábla dodávaného so slúchadlami priamo do slúchadlového stereo adaptéra v Xbox One (dodávaného samostatne) sa aktivuje zvuk a mikrofón slúchadiel.

Vlastnosti PC/Mac:
• NOVINKA: Režim Scout
Počujte nepriateľov a presné zvukové efekty s väčšou presnosťou pri využití patentovanej technológie režimu Scout. Okamihy a diskrétne zvukové efekty, ako napríklad približovanie sa hráča po stopách nepriateľa, na ktoré je kladený veľký dôraz, aby hráč získal výraznú taktickú výhodu v boji.
• SBX Pro Studio
SBX Pro Studio zvýrazňuje a rozširuje virtuálny priestorový zvuk, ktorý umožňuje užívateľom vychutnať si kvalitný priestorový 5.1 kino zvuk v pohodlí svojich domovov.

Vlastnosti produktu:
• NOVINKA: Vylepšené káble
Vysoko kvalitný audio USB kábel poskytuje vynikajúcu flexibilitu a zároveň minimalizuje zamotania.
• 16 hodín non-stop hrania s nabíjateľnou lítiovou batériou
Zabudovaná nabíjateľná batéria s výkonom až 16 hodín používania na jedno nabitie.
• 50mm FullSpectrum meniče
50mm FullSpectrum meniče s frekvenčnou odozvou 20Hz ~ 20kHz, poskytujú tú najlepšiu kvalitu zvuku vo svojej triede pre úplné ponorenie sa do hry.
• Náušníky osvetlené 16 miliónmi farieb
SB Prism RGB LED systém osvetlenia umožňuje užívateľom prispôsobiť si náušníky slúchadiel akoukoľvek farbou zo škály 16 miliónov farieb spolu s intenzitou a vybraným pulzujúcim efektom, aby presne zodpovedali vášmu obľúbenému štýlu.
• Pevné oceľové jadro hlavového mosta
Oceľové jadro hlavového mosta s mäkkými náušníkmi pre pohodlie pri dlhšom hraní.
• Odnímateľný mikrofón s rušením okolitého hluku
Odnímateľný mikrofón uľahčuje prenositeľnosť a umožňuje používať ich aj ako slúchadlá na počúvanie hudby.

Cena a dostupnosť
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless V2.0 a káblové slúchadlá s mikrofónom Blaster Tactic3D Rage USB V2.0 budú dostupné v Decembri 2014 v online store na stránke creative.com za nasledujúce odporúčané maloobchodné ceny:

Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless V2.0 herné slúchadlá EUR99.99
Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2.0 herné slúchadlá EUR79.99

Informácie o dostupnosti na predajni nájdete u miestnych autorizovaných predajcov.

(Zdroj: TS Creative)