Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Box Brio sa rozloží na ultimátnu kempingovú kuchyňu

Box Brio sa rozloží na ultimátnu kempingovú kuchyňu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
8. 10. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ak ste vášnivým táborníkom, pravdepodobne poznáte niekoho, kto si postavil vlastnú kempingovú kuchyňu v boxe, ktorá môže byť v prevádzke v priebehu niekoľkých sekúnd. Ak sa vám táto myšlienka páči, ale nechcete si takúto zostavu postaviť sami, vždy si môžete zaobstarať novú stohovateľnú kempingovú kuchyňu Brio Ktichen Box.

Prenosnú kempingovú kuchyňu v boxe Brio vyrába kanadská startup spoločnosť Brio Outdoors. Keď je všetko zbalené, systém má formu hliníkového boxu s práškovým nástrekom s rozmermi 749 x 425 x 406 mm. Váha sa údajne dostala na 12,25 kilogramu, nepočítajúc do toho akúkoľvek kuchynskú výbavu, ktorú do boxu vložíte.

Kempingová kuchyňa v boxe Brio Kitchen Box.

Nastavenie pozostáva zo stlačenia uvoľňovacieho tlačidla, aby štyri nohy boxu klesli nadol, posunutia týchto nôh, aby sa zaistili na mieste v 105-stupňovom uhle, a potom úpravy dĺžky každej nohy s nastaviteľným uhlom, aby sa všetko vyrovnalo. Odtiaľ už stačí len vyklopiť dve bočné krídla, ktoré sú podopreté pružinovými zámkami. Celý proces údajne trvá menej ako jednu minútu.

Kempingová kuchyňa v boxe Brio Kitchen Box.

Zdvihnutím silikónového tesnenia utesneného horného poklopu sa objaví priestor pre používateľom dodávaný dvojhorákový varič na propán. Krídla potom slúžia ako kuchynské dosky. Sklopením utesnených predných dvierok získate prístup k prispôsobiteľnému vnútornému policovému systému, ktorý sa štandardne dodáva s vysúvacou plochou policou, podnosom na riad a kovovou zásuvkou.

Kempingová kuchyňa v boxe Brio Kitchen Box.

Navyše, ak si chcete postaviť modulárnu super kuchyňu, môžete viacero boxov Brio poskladať ako stavebnicu Lego alebo ich spojiť do reťaze vedľa seba pomocou priložených konektorov. Medzi voliteľné pripojiteľné doplnky patrí doska na krájanie, držiak vreca na odpadky, háčiky na náradie, držiak na papierové utierky a magnetický blok na nože.

Kempingová kuchyňa v boxe Brio Kitchen Box.

Za predpokladu, že sa kempingová kuchyňa v boxe Brio Kitchen Box dostane do výroby, môžete jú získať podporou startup kampane na portáli Kickstarter v sume od 449 USD (asi 410 EUR). Plánovaná maloobchodná cena je 665 USD (okolo 607 EUR).

Kempingová kuchyňa v boxe Brio Kitchen Box.