Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Samorozkladací stan Cinch so solárnym napájaním je ešte modulárnejší

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 3. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Samorozkladacie stany sú navrhnuté tak, aby sa rozložili v priebehu niekoľkých sekúnd a ušetrili vám tak zdĺhavé stavanie. Spoločnosť Cinch osviežila svoju už štvrtú generáciu samorozkladacích stanov o nové funkcie, ako je integrované LED osvetlenie a predstavila novinku v podobe Cinch Pod, ktorá sa dá prirovnať k prenosnej „obývacej izbe“, ktorá dokáže prepojiť niekoľko stanov dokopy.

Modelový rad samorozkladacích stanov Cinch pre rok 2018 je k dispozícii vo verziách pre dve, tri a štyri osoby. Stany sa dokážu rozvinúť v priebehu niekoľkých sekúnd a zabalené sú za minútu a pol. Pre moderných táborníkov, ktorí nechcú byť úplne mimo civilizácie je k dispozícii solárny panel, ktorý nabíja batériu pre nabíjanie mobilných zariadení a napájanie dodávaného LED osvetlenia. LED diódy sú zabudované do interiéru stanu a svietia v 365tich farbách. Ovládať sa dajú pomocou mobilnej aplikácie.

Najnovšia generácia samorozkladacích stanov Cinch so solárnym panelom prichádza s modernou výbavou.

Medzi ďalšie vylepšenia stanov Cinch patria širšie vnútorné dvere, dvojité vonkajšie dvere, prepracované ochranné puzdro pre solárny panel, rohože a šité podložky na udržanie špiny a hmyzu vonku od stanu. Voliteľná clona Climate Control Canopy je teraz obojstranná, s použitím striebornej strany, ktorá udrží chladnejšiu teplotu v stane počas horúcich dní, či čiernej strany, ktorá udrží interiér stanu v prítmí, takže vás ranné slnko neprebudí.

Tohtoročnou novinkou je Cinch Hub, Cinch Pod či Cinch Pop-Up Living Area (výrobca dal viacero označení na svojej webovej stránke), čo je stan navrhnutý ako druh prenosného obývacieho priestoru so štyrmi širokými otvormi, ktoré prevzdušnia celý priestor. Stan má na výšku 195 cm a jeho šírka je 235 cm. Váha je 8 kilogramov.

Výrobca osviešil svoju produktovú líniu samorozkladacích stanov o stan Cinch Hub, ktorý predstavuje spoločenský priestor spolu s možnosťou prepojenia až štyroch stanov Cinch naraz.

Samorozkladací stan Cinch Hub by sa mohol stať vhodným prístreškom pre denné kempovanie na pláži alebo na hudobnom festivale. No je tiež navrhnutý tak, aby sa k jeho štyrom otvorom dali pripojiť ďalšie samorozkladacie stany Cinch. Vďaka tomu si s priateľmi môžete postaviť vlastnú stanovú dedinku.

Samorozkladacie stany Cinch pre rok 2018 sa dajú zatiaľ získať prostredníctvom start-up kampane na portáli Indiegogo, Dvojmiestny samorozkladací stan a stanová „obývacia izba“ Cinch Hub stoja 299 dolárov, trojmiestny stan je za 325 dolárov a štvormiestny získal cenovku 349 dolárov. Ak všetko pôjde podľa plánov výrobcu, prvé kusy by sa mali začať distribuovať v júni tohto roku.

Výrobca osviešil svoju produktovú líniu samorozkladacích stanov o stan Cinch Hub, ktorý predstavuje spoločenský priestor spolu s možnosťou prepojenia až štyroch stanov Cinch naraz.