Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Aplikácia 3Doodler využíva displej tabletu pre tvorbu 3D objektov

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 2. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Je tomu už niekoľko rokov, čo vzniklo špeciálne pero 3Doodler, ktoré používateľovi umožní s pomocou roztaveného plastu vytvárať rôzne trojrozmerné objekty. Spoločnosť WobbleWorks teraz k peru predstavila mobilnú aplikáciu, ktorá deťom i dospelým pomôže v ich kreatívnej činnosti.

Mobilná aplikácia 3Doodler App pre operačné systémy iOS a Android doslova premení displej tabletu na pracovnú dosku pre vytváranie rôznych 3D objektov. Aplikácia je k dispozícii na stiahnutie bezplatne a obsahuje viac ako 10 návodov pre tvorbu, pričom každý týždeň do nej pribudne viac projektov.

3Doodler

Myšlienkou je, aby aplikácia deťom či dospelým poskytla všetko, čo je potrebné na to, aby dokázali vytvoriť 3D predmety s pomocou pera 3Doodler, ktoré ako keby vystúpili priamo z displeja tabletu do priestoru. Pomocou šablón, podrobných inštrukcií a kompletných návodov tak budú začínajúci tvorcovia schopní sa naučiť základy 3D kreslenia s perom, prostedníctvom interaktívnych projektov môžu preskúmať tipy a rôzne techniky.

3Doodler

Proces tvorby 3D objektov je jednoduchý, po výbere toho, čo chcem vytvoriť, sa na displeji zobrazí šablóna obsahujúca jednotlivé časti daného objektu a s pomocou pera 3Doodler potom stačí priamo na displeji plastom vypĺňať jednotlivé časti. Tie sa potom spoja dokopy a používateľ ich môže zdieľať prostredníctvom aplikácie.

Mobilná aplikácia 3Doodler App je už k dispozícii a používateľ na to, aby mohol začať tvoriť, musí vlastniť 3D pero 3Doodler Start alebo 3Doodler Create+.

3Doodler

3Doodler